Głogów, Poniatowskiego 12, Carrefour

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Głogów, Poniatowskiego 12, Carrefour

Carrefour, jaki jest, każdy widzi. Piszę żeby powiedzieć, że zdarzają im się solidne przeceny.

Na przykład dziś mięli Komes Barley Wine za 4,99 ( alkoholowa warka, ale jednak ) i mocno przecenione Chimaye: dubel po 6 i tripel po 5 zł.
    Ostatnia zmiana dokonana przez concerto; 2018-06-27, 20:08.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Kijów, Krasnova 27, John Barleycorn ( Winetime) [ Bez wyszynku]
    bastion
    Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
    Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
    W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...
    2023-12-28, 20:28
  • lechu-kielce
    Miedziana Góra, Urzędnicza 11A, Carrefour
    lechu-kielce
    Kilka dni temu przejeżdżałem przez Zagnańsk, zauważyłem ten sklep, więc zajrzałem do niego i okazało się, że jest tam nawet nieźle zaopatrzony regał z kraftami. Na półkach znalazłem piwa z browarów: Pinta, Nook, Inne Beczki, Dwóch Braci, Raduga, Trzech Kumpli, AleBrowar, Kingpin, DrBrew,...
    2019-05-22, 14:41
  • Petitpierre
    Amber Po Godzinach, Dymiony Porter Bałtycki
    Petitpierre
    7zł w Carrefour, ale schowany. 8vol, słody wędzony bukiem i olchą. Na pierwszy niuch suszone owoce, żurawina, jabłko, śliwka. Wędzonka jest ledwo zaznaczona w smaku, za to dominantą jest dym jak w whisky z Islay. W smaku porter goryczkowy, dymny i taniczny. Bardzo przyzwoite piwo.
    2025-02-01, 09:59
  • dadek
    Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
    dadek
    Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
    2025-01-29, 03:15
  • heckler
    Czechy, Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
    heckler
    Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
    2025-01-17, 10:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...