Wleń, pl. Bohaterów Nysy 19/20, Lewiatan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzeber
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 2898

Wleń, pl. Bohaterów Nysy 19/20, Lewiatan

Miejsce, do którego skierowano mnie w samym browarze Dolina Bobru, podczas nieudanej wizyty.

W sklepie dostępne były 3 piwa butelkowane z lokalnego browaru. ceny około 7-8 PLN za sztukę.

Sklep czynny:
    poniedziałek-piątek 6-22
    sobota 8-20
    pozdrawiam
    www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Wleń, pl. Bohaterów Nysy 31, Gołębiarka Café
    grzeber
    Sympatyczna kawiarnia przy samym rynku we Wleniu.

Poza smaczną kawą i słodkościami dostępne butelkowe piwo z browaru Dolina Bobru.

Czynna w godzinach 10-18
    W poniedziałki zamknięta.
    2020-08-19, 16:32
  • Pancernik
    Międzyzdroje, Bohaterów Warszawa 16a, Prima Beer & Restaurant
    Pancernik
    Na parterze nowoczesnego apartamentowca , przy głównym deptaku kurortu , mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
    Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....
    2023-05-19, 10:30
  • Ahumba
    Sopot, Bohaterów Monte Cassino 5, Nr 5
    Ahumba
    Na Monciaku między torami i Aleją Niepodległości otworzono (podobno ok. roku temu) Beer Pub & Coffee House.
    Duży lokal, 20 nalewaków. Jest i lager i pszenica i stouty i różnej maści apy, ipy itp. Jest też różnorodność jeśli chodzi o browary - między innymi Pinta, 4 Ściany,...
    2020-02-16, 21:15
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Warzywo
    Ustroń, Gtażyńsliego Lewiatan i Alkohole
    Warzywo
    Nie ma co tego rozdzielać. Idąc Grażyńskiego w stronę Zawodzia mamy po jednej stronie Lewiatana z piwami z Raciborza i Cieszyna a po drugiej sklep Świat Alkoholi z wyborem win, miodów i sporego przekroju browaru beskidzkiego w lodówce.
    2019-02-02, 19:58
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...