Wczoraj odwiedzłem ten sklep, niestety z asortymentu zniknął Złoty Kur. Żywego z Ambera także nie zauważyłem. Pojawił się za to Kaiser Weissbier w konserwie i pszeniczny 3-pak z Jabłonowa. Ogólnie wygląda jakby sklep miał "spadek formy" i skręcił w kierunku większej ilości masówek.
Wrocław, Rękodzielnicza 14, Chmielny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ajosWczoraj odwiedzłem ten sklep, niestety z asortymentu zniknął Złoty Kur.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ajosPojawił się za to Kaiser Weissbier w konserwie i pszeniczny 3-pak z Jabłonowa.
Comment
-
-
W zasadzie nic nowego w ofercie, ale kupując wczoraj lwóweckie Książęce i łomżyńskie Złote Kury usłyszałem, że przymierzają się do sprowadzania niepasteryzowanych Ciechanów. Jak się mawia - pożyjemy zobaczymy. Powodzenia!
Comment
-
-
Widzę że dawno nikt tu nic nie napisał, a szkoda.
Byłem tam wczoraj, w sprzedaży Skalaki 11(rezany), 12 i 13.
Oprocz tego Svijany, Primatory i duży wybór piw Cerna Hora
No i pojawiło się przepyszne Piwo Klaśter za 3.20zł.
No i oczywiście cała masa innych piw.Last edited by dabu1; 2008-11-25, 12:51.
Comment
-
-
Sklepik na peryferiach, w spokojnej okolicy. Na tyle spokojnej, że degustatorzy piw opróżniali butelki w bezpośrednim sąsiedztwie sklepu Sklep malutki, ale za to wybór piw duży. Tylko lekki bałagan na półkach i można dostać oczopląsu za pierwszym razem. Zauważyłem niepełne serie Primatorów, Skalaków i Svijan; 2x Utenos i Obolon. Trochę pojedynczych sztuk z różnych browarów. Przykładowe ceny: dziesiątka Svijany 2,70 zł, dwunastka Skalak 2,55 zł. Ceny atrakcyjne a obsługa potrafi zareklamować towar Minus sklepu to baaaaardzo mało miejsca dla klientów. Wchodząc poczułem się jak w magazynie z paletami i skrzynkami piwa, co dodatkowo potęgowane było wszechobecnym półmrokiem. Ale warto było odwiedzić...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Po ostatnim remoncie, w sklepie wiało pustką, teraz się poprawiło a z nowości Ferdinand (z 4 lub 5 rodzai) którego wcześniej nie widziałem i Zawiercie
Poz tym Wrocławski standard
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment