Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
    Zaskoczyło mnie, że mają dostępne limitowane Fortunatusy! (dziki barley wine z Fortuny)
    Oni mają dobry asortyment, ale oczywiście nie tak szeroki jak Piwnica itp. Ale poszczególne browary są dobrze reprezentowane. No i przeważnie ich ceny są najniższe.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
      Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
      Pancernik
      Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
      2024-06-03, 12:48
    • JAckson
      Rittmayer, Hallerndorfer Winter Weizen
      JAckson
      Piwo w krachlowanej butelce zwrotnej zakupione we Wrocławiu Legnicka/Inowrocławska w cenie 6zł + 1,5zł kaucja.

Alkohol 5,2%

Jest to piwo pszeniczne o dość ciemnej miodowej barwie, mętne.
      Piana wysoka, jasnokremowa, dość szybko opada pozostawiając trwały...
      2006-12-01, 18:24
    • breslauer
      Wrocław, Legnicka 62, Kaufland
      breslauer
      W sprzedaży we Wrocławiu następujące piwa (Robox, przekopiowałem część z Twojego postu, z lenistwa, poza tym jest prawie ten sam asortyment ...):
      - Ambrosius (jasne pełne, mocny)- Namysłów i Kiper
      - Kiper imbirowe
      - Piast (wrocławski full, jasne pełne, mocne)
      ...
      2003-09-26, 16:12
    • aardvark
      Wrocław, Legnicka 58, Kuchnie Świata (Park Magnolia)
      aardvark
      Mały sklepik w Magnolii, w nim głównie żywność orientalna, ale mają też trochę piw.
      W stałym repertuarze Iki Beer, grecki Mythos, Obołonie, Lwiwśke (Porter 4,50), jakieś szwedzkie. Dzisiaj zauważyłem amerykańskie (ponoć raczej stały repertuar):

Anchor, Steam Beer...
      2011-07-26, 20:03
    • remfire
      Strzegom, Witosa / Legnicka, Intermarche
      remfire
      Co prawda Strzegom to nie metropolia , ale może ktoś zajrzy i tutaj. Sklep znajduje sie przy wjeździe od strony Legnicy , więc stosunkow łatwo trafić
      W zasadzie zawsze dostępny jest Porter z BOSS-a w butelkach 0,5 i 0,33 . Ostatnio pojawił sie również Koźlak. Bywa rózniez Koźlak...
      2006-03-11, 17:49
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...