Jest jeszcze ta promocja na pszenicznego Fischera?
Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)
Collapse
X
-
Promocje w tym sklepie dotyczą tylko piw, którym za kilka/kilkanaście dni upływa termin ważności, więc nie liczyłbym na to, że teraz dostaniesz pszenicę Fischera w super cenie.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Kiedy ostatnio kupowałem, to kosztowało 3,20. Ale to było dawno temu. Teraz rzadko zachodzę do tego sklepu.Posłusznie melduję, panie lejtnant - odpowiedział Szwejk z poczciwym uśmiechem - że podczas gdy czekałem na pociąg, spotkała mnie ta przygoda, że siedziałem przy stole i piłem jeden kufel piwa za drugim.
http://kawairakija.wordpress.com O Bałkanach - powierzchownie i dogłębnieComment
-
Ostatni raz byłem dobre dwa miesiące temu i działał pełna parą. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby nie było litrowych Opatów - można powiedzieć, że to specjalność zakładu. Jeden czy dwa rodzaje zawsze są - no chyba że ja miałem takie szczęście."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
Sklep działa. Nawet miał swoje stoisko na WFDP.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Opata, Novą Pakę i inne takie
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment