Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrSkupiłem się na tych czeskich i słowackich. A asortymentu DH Skarbek nie znam ;-)
ale to już inna historia , i nie w tym temacie !
Comment
-
-
Ziomek kolejne Twoje posty nie na temat lub obok tematu lecą sobie w zaświaty bez ostrzeżenia. Aleś dzisiaj "naspamował".
Poniższe posty Ziomka zostały usunięte zgodnie z powyższym ostrzeżeniem. Chłopie opanuj się!!!
Kopyra też bo się do nich odnosiły.
Ziomek to przestaje być zabawne. Prosiłam Cię już kilkakrotnie.Last edited by Maggyk; 2006-11-03, 21:52.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Nowości w sklepie: cztery piwa z browaru w Hlinsko.
Rychtář Premium (2,60), polotmavý Hejtman (2,60), ciemny Rychtář Maluaz (2,60) oraz Rychtář Specjal 15% (2,90).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Dziś nie było niepasteryzowanych Ciechanów Mają być jutro.
Zakupiłem więc Noteckie( z datą 25 XI - bardzo smaczne) (był też Kolejorz i Eire), Srebrny i Złoty Smok (Czarny też jest), ostatni Black Boss, Pardubicku Porter, Ciechanów Porter, Primator Polotmavy (inne też są) oraz Jurand Kożlak (inne Jurandy także przyuważone). W ofercie nadal Rychtary.MM961
4:-)
Comment
-
-
Niepasteryzowane Ciechany już są. Do tego stare (etykiety) fortuny oraz piwa z Czarnkowa.
Powróciły Hallerndorfery, ale po 6zł (+ 1,50 kaucja). Ja zakupiłem Winter Weizen. Oprócz tego była pszenica, koźlak i chyba jasne.
Nowa dostawa Black Bossa
Dwa rodzaje Opata i inne czeskie piwa (chyba zestaw jak w poprzednich postach).MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tonzleroMozecie chłopaki podac ceny piwek? Najbardziej interesuje mnie czarnkow, jurand i ciechanow.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyDziś pojawiły się niepasteryzowane Ciechany (2,20 + kaucja), Miodowe jest tańsze (3,40 za 0,5), jest też cały wybór piw z Juranda: m.in. Koźlak (2,60 za 0,33), Premium (1,95) oraz Heban (2,90), który ponoć sprzedaje się rewelacyjnie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Sprostowanie: Ciechany podrożały do 2,30 za Wyborne i 2,50 za Mocne.
Jest jeszcze Jurand Mocny za 2,60 zł (0,5 l)
Jeśli w hurtowni w Poznaniu będą Czerwone Smoki, to pan Andrzej przywiezie je w najbliższą środę.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Czerwony, Czarny i Złoty Smok nadal w sprzedaży.
Muszę przyznać, że przy takiej ilości nietypowych piw jak w tym sklepie zaczynam się gubić przy zauważaniu ew. nowości.
Odnotowanym minusem jest Ciechan Wyborny z datą ważności do jutra (21.XII). Miałem kupić kilka, ale kupiłem tylko jedno
Ponadto zakupiłem Lwowski Porter, Primator Polotmavy, Noteckie (data do marca 2007).MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonOdnotowanym minusem jest Ciechan Wyborny z datą ważności do jutra (21.XII). Miałem kupić kilka, ale kupiłem tylko jedno.
Comment
-
Comment