dziś koło południa zamknięte na siedem spustów
Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika messerTak, sklep jest zamykany wcześniej niż o 12stej :/ Tak sie składa, że często bywam od 11:50-13stej we Wrocku no i of course z kupna piwa wychodzą nici...
Jakieś pół roku temu gnałam Legnicką o godz. 14.30 i kątem oka przyuważyłam, że sklep czynny, to hamowałam z piskiem opon z wrażenia
Comment
-
-
Pan ma trochę dziwny sposób na biznes Ot co. Wg mnie to jest pora kiedy całkiem spora grupa konsumentów "przewija się" tamtędy. Z drugiej strony to sklepik osiedlowy, więc wszyscy stali klienci wiedzą kiedy mogą wpaść zrobić zakupy.
Inna sprawa że piwoszy to on ma dokładnie "na smyczy", choćby miał otwarte raz w tygodniu przez 15 minut to i tak wszyscy tam przyjdziemy
Comment
-
-
Kilak dni temu pokazywał mi kolekcję resztek tabliczek z godzinami otwarcia, uporczywie zrywanych przez potomków pewnego plemienia na "w"...
W ciągu kilku miesięcy powinna tam być mała modernizacja - i wtedy ta informacja pojawi się w miejscu dla nich niedostępnym.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJakieś pół roku temu gnałam Legnicką o godz. 14.30 i kątem oka przyuważyłam, że sklep czynny, to hamowałam z piskiem opon z wrażenia.
Comment
-
-
Wchodząc do sklepu można dostać oczopląsu
Wszelkiej maści Ciechany (brak portera niestety).
Do mojej wizyty był dostępny Boner Mocny (świetne piwo)
Oczywiście dostępne Książęce oraz Mocne Dobre
(oj duża byłaby to strata, gdyby browar upadł - piwa
dobre jak nigdy, a zawsze sobie je ceniłem).
Na półkach Noteckie i Eire, ale dla mieszkańca Poznania
to żadna atrakcja. No i na sam koniec rewelacyjny wybór
piw czeskich (Pardubice, Hlinsko, Primator).
Primator Weizen za 2,60 to każdego może przyprawić
o szybsze bicie serca.
Jednym słowem miejsce, z którego trudno wyjść bez
pokaźnej luki w portfelu
Comment
-
-
Dziś kupiłem ostatnia butelczynę Bonera mocnego z Browaru na Jurze.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerDziś kupiłem ostatnia butelczynę Bonera mocnego z Browaru na Jurze.
zostawiłem jednego (cieszę się, że wpadł w tak
dobre ręce). pozdrawiam
Comment
-
-
Z nowości: zestaw piw z browaru Černá Hora w cenach ok. 3,00 - 3,50 oraz niepasteryzowany Bernard w bezzwrotnych krachlach po 5 zł (będzie też w zwykłych NRW, ale jeszcze nie wiadomo po ile).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment