Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bypedes
Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)
Collapse
X
-
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
-
-
"101 Gatunków Piw",Wrocław, ul.Legnicka 27a
Obecnie najwiekszy wybor czeskich piw w Polsce: browary z Nachodu (Primator), Hlinska (Rychtar), Broumova (Opat), Pardubic (m.in. swietny Porter!), Cernej Hory (polecam szczegolnie) oraz, tu uwaga - jedyny klasztorny browar czeski!!! i tylko w jednym miejscu poza Czechami: Zeliv ! - miodowy Castulus oraz Gottschalk, klasztorne mocne! W najblizszym czasie kolejne piwa z malych i najlepszych browarow czeskich!
"101 Gatunków Piw",Wrocław, ul.Legnicka 27a
pozdrawiam!
poza tym polecam:
PIVARIA - Piwny Magazyn Kolekcjonerski
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekdPIVARIA - Piwny Magazyn Kolekcjonerski
www.pivaria.browar.bizŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
ale w najnowszej Pivarii bedzie miedzy innymi o browarze w Cernej Horze, o czym zapewne nie wszyscy zainteresowani jeszcze wiedza mozna zatem polaczyc lekture z konsumacja na zdrowie!
a poza tym w tym wypadku chodzilo o czasopismo "Pivaria"Last edited by Maggyk; 2007-02-12, 22:47. Powód: Posty nie na temat jeden po drugim - zupełnie niepotrzebnie
Comment
-
-
Dziś w ofercie
Ciechan Wyborny z datą do jutra :/
Noteckie (1,80/0,33), Eire.
Cerna Hora Granat (3,20/0,5)
CH Leżak (3,20/0,5)
CH Pater (3,00/0,5)
CH Kvasar (3,50/0,5)
CH Black Hill (3,50/0,33)
Primatory i inne.
Zabrałem ostatniego koźlaka z Juranda.
Brak portera lwowskiego
Nie było w sprzedaży Bernarda, bo ponoć nie mają aprobaty browaru na sprzedaż
PS Dwóch kolesi rozmawia za nami w kolejce : "bierzemy jakieś wynalazki, czy zwykłe? Tylko nie kupuj pszenicznego, bo niedobre"MM961
4:-)
Comment
-
-
-
Ciechan Wyborny po 1zł. Kupiłem 15 sztuk a do tego krzynkę Lwówka coby Bauer nie gadał, że nikt nie kupujeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Niepasteryzowane to ono bedzie, ale pewnie tylko na etykiecie
Co nie zmienia postaci, ze -jesli to to piwo, o ktorym mysle- bedzie w dechePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Bardzo się cieszę że taki sklep jest we Wrocławiu jednak ma on dla mnie jedną zasadniczą wadę. Mianowicie piwa w nim są poustawiane w tak różnych miejscach, że do dnia dzisiejszego nie jestem pewien czy wszystkie wpadły mi w oko i czy znam już całą ofertę
Dlatego też mam pytanie do stałych bywalców: Jakie dokładnie ciekawe, polskie piwka można tam kupić? (chodzi mi generalnie o takie, które gdzie indziej na prawdę ciężko dostać)Last edited by wedge7; 2007-02-16, 22:12.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
PS Dwóch kolesi rozmawia za nami w kolejce : "bierzemy jakieś wynalazki, czy zwykłe? Tylko nie kupuj pszenicznego, bo niedobre"
"Ile będziecie tych butelek oddawać ? ile tych kartonów jeszcze macie ? Kto to widział tak pić, studenty pewnie przyszły"Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wedge7Mianowicie piwa w nim są poustawiane w tak różnych miejscach, że do dnia dzisiejszego nie jestem pewien czy wszystkie wpadły mi w oko i czy znam już całą ofertę
Wkrótce powinna być przebudowa sklepu i niszowe piwa mają być odpowiednio wyeksponowane.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment