Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrw
Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)
Collapse
X
-
-
-
Nie słuchajcie mej małżonki, bo chyba już całkiem nie wie co mówi
Pszeniczniak ten może nie jest zbyt wysokich lotów, ale na pewno nie zasługuje na miano najgorszego i jak za cenę 2PLN, to ja jeszcze skuszę się na kilka sztuk.
Bo jak wiadomo, pszenica, nawet średnia, to zawsze pszenicaDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNie słuchajcie mej małżonki, bo chyba już całkiem nie wie co mówi
Comment
-
-
Proszę się nie oddalać za bardzo od tematu, bo Wam wątek wydzielę i nadam mu idiotyczny tytuł.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
witam, 62 zloty to rzeczywiscie drogo, ale na pocieszenie powiem, ze takie suweniry sa w porownywalnej cenie w samych Czechach. Natomiast ten rodzaj Svijan /kvasnicove/ jest dostepny jest dostepny tylko i wylacznie w tego typu dzbankach. Z tego co wiem zostal tylko jeden, jesli jeszcze jest /bylem tam przed weekendem/
Comment
-
-
Przepraszam, mimo ceny, dzbanki sie skonczyly. Oprocz butelek zostala jedna beczka Svijan. Poza tym mozna polecic Skalaka. Miedzy innymi Czesi z browaru Maly Rohozec /czyli wlasnie Skalak/ podzielili sie limitowana seria /ktora idzie na rynek niemiecki/ ze specjalnymi "kobiecymi" etykietami Ja co prawda cenie sobie zawartosc, ale dla kolekcjonerow to dodatkowa atrakcja
Comment
-
-
Sklep odwiedziłem dziś rano.
Niepasteryzowany Ciechan Wyborny z datą ~20.04. (ale za to z firmowymi kapslami )
Koźlak z Juranda.
Powrócił Porter Lwowski.
Z czeskich piw po raz pierwszy zakupiłem Klaster jasny i ciemny.
Rohozec Marina (z ciekawa etykietą )
Primator Polotmavy i 21.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonRohozec Marina (z ciekawa etykietą )
Comment
-
Comment