Uzupelniomo asortyment z Czech. Sa Svijany, spcjale z Novej Paki, z Pardubic widzialem Pernstejna i Portera /elegancka duza butelka/, Skalaki /rowniez dzbanek/, caly zestaw Primatorow, Opaty. Poza tym miedzy innymi pszeniczny Okocim.
Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziZ nowych piw pojawily sie: klasztorne zelivy, rychtar (12% i 15%) oraz opaty miodowebrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziWciaz dostepny miedzy innymi primator w zimowej szacie
Szkoda mi głównie Weizena, bo lato przyszło...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziAle czy ten sklep jest otwarty, bo jak tam byłem parę dni temu to zamknięty na głucho.
Comment
-
-
Tu masz ich stronę i godziny otwarcia:
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pojawiły się niepasteryzowane i niefiltrowane piwa z Broumova -
kvasnicove i miodowe, w 1 l. PETach, po ok. 8.40 zł
Mają krótki termin przydatności więc dostawa ograniczona.
Poza tym dojrzałem między innymi spory wybór Novej Paki,
Skalaka, Svijan (w tym puszka), pozostałe Opaty, Ciechany /w tym porter/, zielony Krajan,
Brackie w butelce. Zapowiadają Czerną Horę i Konstancin!
Comment
-
Comment