Lepiej napisz, o której godzinie tam byłeś, bo ja i Joelka wczeoraj zderzyłyśmy się z klódka ok. 13.00.
Wrocław, Legnicka 27a / Inowrocławska, 101 piw (To Tu)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrewbrwMarusia patrz wyżej co napisałem, wg mnie przerwa trwa od 12 do 16
Comment
-
-
Napadłem sklep wczoraj i wyniosłem trochę Czarnkowa (połowa już wypita wieczorkiem). Butelki bardzo mocno zakurzone. Ciekawe co to oznacza.
Oprócz Czarnkowa przyuważony Piast Zimowy, Łomża Export, Złoty Kur, Wyborowa (w puszce), Śląskie Mocne (puszka i butelka)MM961
4:-)
Comment
-
-
Zawitałem tam ponownie wczoraj.
Jest nowa dostawa Czarnkowa (świeższa data na etykiecie). Powinno jeszcze coś pozostać choć wyniosłem 1,5 skrzynki.
Pojawił się Black Boss Porter po 2,90zł. Jeszcze w takiej formie nie widziałem tego portera we Wrocławiu.MM961
4:-)
Comment
-
-
Kurka, widzę, że trzeba się śpieszyć
Comment
-
-
Chyba zostawili, bo kupiłem wczoraj kilka Noteckich i Eire Ciemnych Do tego Koźlak po 2,80 (dobrze czasem zapytać, facet z magazynu przyniósł). Nadal jest Porter Boss z Witnicy, sporo Łomży i Żywe po 3,20.
Ciekawa była cena konserwowego Kaiser Wieisse - 4 złote. W Chmielnym na Rekodzielniczej maja to samo po 2,75.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ajosChyba zostawili, bo kupiłem wczoraj kilka Noteckich i Eire Ciemnych Do tego Koźlak po 2,80 (dobrze czasem zapytać, facet z magazynu przyniósł). Nadal jest Porter Boss z Witnicy, sporo Łomży i Żywe po 3,20.
Ciekawa była cena konserwowego Kaiser Wieisse - 4 złote. W Chmielnym na Rekodzielniczej maja to samo po 2,75.
Comment
-
-
Wyżej wymionione godziny wiszą na drzwiach, które gdy sklep jest zamknięty są zasłonięte sztywną żaluzją. inteligentne.
Dziś pojawił się Kaiser Weiße w bardzo przyjaznej cenie 2,50 zł / 0,5 l - niestety w konserwie. To nie jest cena promocyjna.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment