Dzisiaj w ofercie Czarnków nadal dostępny, ale skrzynki mocno przetrzebione. Data niepastera 12.02.
Wrocław, Krzywoustego 126, Auchan (ex. Real), Korona
Collapse
X
-
W razie czego możesz poprosić moderatora o zamknięcie wątku jeśli jest niezgodny z obowiązującą liniąMM961
4:-)Comment
-
Już nie Tesco a Auchan
piwa z browaru Saku z Estonii:
Saku Manchester 2,49
Saku Taurus 2,69
Saku Kuld 2,89
Saku Dublin 2,49
Saku Rock 2,89
Saku Tume 2,99
dwa rodzaje belgijskiego Chimay 4,99
piwa z browaru Jana, jakieś włoskie i hiszpańskie przecenione
ogólnie duży wybórComment
Related Topics
Collapse
-
W dawnym robotniczym mieście o prostej i wdzięcznej nazwie Székesfehérvár, oddalonym o nieco ponad 60 kilometrów od stolicy Węgier od kilku lat działa interesujący browar rzemieślniczy.
W Székesfehérvár kiedyś produkowano Ikarusy (była to jedna z dwóch fabryk), teraz można napić...-
Channel: Węgry
2022-09-13, 13:54 -
-
Kielecki Browar Restauracyjny, taki napis przywita Was nad wejściem do browaru restauracyjnego. Browar znajduje się w budynku Plaza Park i średnio jest widoczny z ulicy Jesionowej a z ulicy Zagnańskiej to już w ogóle bo umiejscowiony jest na samym końcu budynku (tuż obok stoją dwa nowe 16-sto...
-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Piwo kupione w sieci Auchan. Alkohol 4%. Zielona puszka, całkiem ładna. Kod LB, czyli Jędrzejów. Barwa złota, piana nawet wysoka i na tym koniec. Zapach metaliczny, smak woda z drobną nutką metalu. Nie wiem po co to i dla kogo. Cena ok. 2zł. W tej cenie mamy całkiem udane niemieckie pilsy w...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-03-06, 19:32 -
-
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment