Wrocław, Krzywoustego 126, Auchan (ex. Real), Korona

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • blimak1
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2014.01
    • 76

pod moim postem ale trudno

Saku Tume można polecić,
    nie będę oceniać piwa bo to nie ten dział, wychodzi więc, że kupno piw estońskich to jak loteria, jedne dobre inne niekoniecznie

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Węgry, Székesfehérvár, Váralja sor 7679/2/A, Hübris Sörfőzde [bez wyszynku]
      pebejot
      W dawnym robotniczym mieście o prostej i wdzięcznej nazwie Székesfehérvár, oddalonym o nieco ponad 60 kilometrów od stolicy Węgier od kilku lat działa interesujący browar rzemieślniczy.
      W Székesfehérvár kiedyś produkowano Ikarusy (była to jedna z dwóch fabryk), teraz można napić...
      2022-09-13, 13:54
    • lechu-kielce
      Kielce, Zagnańska 94, Browar Korona
      lechu-kielce
      Kielecki Browar Restauracyjny, taki napis przywita Was nad wejściem do browaru restauracyjnego. Browar znajduje się w budynku Plaza Park i średnio jest widoczny z ulicy Jesionowej a z ulicy Zagnańskiej to już w ogóle bo umiejscowiony jest na samym końcu budynku (tuż obok stoją dwa nowe 16-sto...
      Start
      2022-11-05
      Koniec
      2022-11-05
      2022-11-04, 23:27
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • AaLeX
      Van Pur, Barley Classic
      AaLeX
      Piwo kupione w sieci Auchan. Alkohol 4%. Zielona puszka, całkiem ładna. Kod LB, czyli Jędrzejów. Barwa złota, piana nawet wysoka i na tym koniec. Zapach metaliczny, smak woda z drobną nutką metalu. Nie wiem po co to i dla kogo. Cena ok. 2zł. W tej cenie mamy całkiem udane niemieckie pilsy w...
      2022-03-06, 19:32
    • heckler
      Káraný, U Vodárny 193, Vinohradský minipivovar Káraný
      heckler
      Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
      2023-07-31, 12:11
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...