Jak to się mówiło w przedszkolu: "winny się tłumaczy"
Wrocław, Al. Gen. Hallera 52, Carrefour (C. H. Borek)
Collapse
X
-
Wczoraj zauważyłem na półkach:
Sześciopak Svyturysa Ekstra Draught (o ile dobrze pamiętam),
Svyturys Ekstra Draught luzem,
Svyturys Baltas (3,19/0,5),
Bernard Svetly Lezak (4,99/0,5),
Bernard Svatecni Lezak za prawie 9zł/0,5 (fakt, ze butelka ładnie tłoczona i krachlowana),
Jurand Koźlak(10,60/4x0,33), Heban (w zestawie ze szklanką) oraz Premium (2,38/0,5).Last edited by JAckson; 2007-05-03, 18:32.MM961
4:-)
Comment
-
-
WITAM I POZDRAWIAM.Poniewaz do opisywanego Carrefoura mam na piechote 7 minut i bywalem tam dosyc czesto,na poczatku niepytowe piwa dla przecietnego sporzywacza mam na mysli PAULANERA, FRANCISKANERA byly w cenie 7,50 lub 7,20 o ile mnie pamiec nie myli.Z czasem te ceny zakurzonych butelek poszly w dol poniewaz male bylo zainteresowanie. NA ZDROWIE.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Wczoraj z piw polskich jak wyżej plus jakiś wynalazek robiony nie wiadomo gdzie. Zakupiłem więc w czasie degustacji może coś więcej napiszę (o ile będzie warto)
Poza tym w korytarzu przed kasami czyli już poza głównym sklepem znajduje się stoisko z produktami pszczelimi. Mozna tam znaleźć Miodowego Ciechana oraz Czarną Fortunę po około 5,80zł. Do tego Żeliv za 9,80 oraz jeszcze jedno piwo, ale nie pamiętam jakie.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPoza tym w korytarzu przed kasami czyli już poza głównym sklepem znajduje się stoisko z produktami pszczelimi. Mozna tam znaleźć Miodowego Ciechana oraz Czarną Fortunę po około 5,80zł. Do tego Żeliv za 9,80 oraz jeszcze jedno piwo, ale nie pamiętam jakie.
Comment
-
-
Comment