Wrocław, pl. Dominikański 3, Albert (Galeria Dominikańska)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Wrocław, pl. Dominikański 3, Albert (Galeria Dominikańska)

Wstąpiłam tam po glukozę, podjeżdżam z koszykiem w okolice kas, a tu kolorowość mnie bije po oczach, więc skręcam pod półki z piwem. Co za zmiana! Wprawdzie już ostatnio jak byłam był jakiś wybór, ale tym razem to już było 3 razy więcej niż poprzednio. W dodatku ceny umiarkowane - znany i lubiany przez pszenicopijców Franziskaner po 4,85, zatem jedna z niższych cen we Wrocławiu za to piwo (dobra, wiem, Jerzy - nie pisz o Franku na Inowrocławskiej za 4,5, a Ty, Carlberg, nie pisz, że w Makro jest za 4,3), po za tym niezły wybór Anglików - zakupiłam Young'sa Elysium za 9,5. Był też Hubertus ciemny, Topvar, Grimbergeny, Judas etc. Na uwagę zasługuje fakt, że niektóre z tych piw były w lodówce
    Jeśli chodzi o polskę to nędza niestety, ale czegóż można się spodziewać po takim markecie - jest spory wybór piw marki "Piwo", po za tym wielkoprzemysłowce.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

• Pepek
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1500

Jak ktoś jeszcze nie próbował, a ma chęć, to zauwazyłem dziś tam Fratera za 2,19 PLN
    Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• Andrewbrw
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.03
      • 932

Ja już próbowałem , ale cena zachęca do ponownej degustacji

Comment

• Pepek
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.04
        • 1500

Oprócz koncernowej masówki i dedykowanych tejże sieci piwnych EuroShoperów pojawiło się kilka rodzajów czeskich piw butelkowanych w Zawierciu po 2,09 PLN, osławione już Hemp Valley Beer w buteleczkach 330 ml po 2,69 PLN, kiperowski Bensteiner Strong w bezzwrotnych butelkach euro po 1,59 PLN oraz amberowski Koźlaczek po bardzo przystępnej cenie - 3,09 PLN.
        Pepek

Comment

• Pepek
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.04
          • 1500

No i skończyła się promocyjna cena dla amberowego Koźlaka - już kosztuje 90 gr więcej, czyli 4 złotówy bez grosza. Mocny Bernsteiner z Piotrkowa też podrożał o 20 gr do poziomu 1,79 PLN.
          Pepek

Comment

• breslauer
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.05
            • 2690

Koźlak z Ambera już po 4,09 PLN - oprócz tego masówka plus importowany czeski Litovel.

Comment

Przetwarzanie...
            X