Wizyta w trakcie weekendu w Berti nie przyniosła nic optymistycznego - asortyment piw gwałtownie się skurczył, choć pojawiło się znowu w sprzedaży lwóweckie Mocne Dobre.
Wrocław, Legnicka, Berti - Sklep Staropolski (zamknięte)
Collapse
X
-
[QUOTE=Pepek]No szkoda, że rozważają zwinięcie interesu, bo lubiałem ten sklep nie tylko ze wzgledu na piwo, ale i wybór innych towarów oraz przede wszystkim za wysoką kulturę obsługi...
No i niestety stało się... Okoliczne tanie markety itd, itp... Mnie najbardiej żal zwłaszcza tej niespotykanej obecnie miłej obsługi...
Comment
-
-
Jakby w cieniu tej smutnej wrocławskiej wyprowadzki i tutaj niestety od poniedziału trwa zwijanie interesu. Rano i południu jadąc do i z roboty obserwuję demontaż i pakowanie dobytku na TIRy.
A może to jednak tylko przeprowadzka do innego lokalu z mniej bandyckim czynszem i bez pobliskich tanich marketów. Czas pokaże. Co ciekawe na oficjalnej stronie firmy sklep ten dalej istnieje
Comment
-
-
Ostatnim przysłowiowym gwoździem do trumny tegoż sklepu było wczorajsze zdejmowanie jego szyldów, które zauważyłem udając się do pracy.
Comment
-
Comment