Informuję, że od jakiegoś czasu "Piwniak" otwierany jest w niedzielę od 16:00.
Wrocław, Szwedzka 15b, Piwniak (zamknięte)
Collapse
X
-
-
fteo napisał(a)
Informuję, że od jakiegoś czasu "Piwniak" otwierany jest w niedzielę od 16:00.MM961
4:-)
Comment
-
-
Mi się kilka dni temu "udało" i czekałem tylko 3 minutki.
Ale skoro już poprawiamy godziny pracy, to w tygodniu sklep jest czynny do 22, a nie do 23 - co już dawno temu w tym temacie napisał Pepek, a co jeszcze nie jest poprawione w wizytówce sklepu.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
ART czuwa (zwykle) i pewnie już nie długo to poprawi.
Comment
-
-
No cóż, powiedzmy sobie szczerze, że to chłopaki z Piwniaka powinny takich rzeczy pilnować
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No cóż, powiedzmy sobie szczerze, że to chłopaki z Piwniaka powinny takich rzeczy pilnować
Comment
-
-
fteo napisał(a)
W tym kraju trzeba nauczyć się liczyć tylko na siebie - mąż mi cały czas powtarza.
No i się nie przeliczyli
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No cóż, powiedzmy sobie szczerze, że to chłopaki z Piwniaka powinny takich rzeczy pilnować- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dnia 23.11.2004 w sklepie zauważono nastepujące zmiany:
-jeden z regałów obłożonych do niedawna piwem jest obstawiony winem.
-pojawił sie browar Grybów (Bercik-1,20; Beer Man-1,25; Rejent Extra Mocny -1,80, butelki 0,5)
Kryształ po 1,60 (z datą na kapslu 12.12.04)MM961
Comment
-
-
Dnia 03.12.2004 zakupiłem ostatnie 3 butelki Portera ze Strzelca z datą 08.12.2004.
Kupiłem także ostatnią zgrzewkę Kryształa z datą 12.12.2004 po 1,60zł
Dodatkowo 2 butelki piwa Frater za 2,50zł łącznie (nie wiem czy sprzedawca się nie pomylił).
Przypadkowo w sklepie spotkałem kobietę z hurtowni przyjmującą zamówienia dla Piwniaka. Z jej wypowiedzi wynika, że Portera Strzeleckiego nie mają a Kryształ tylko z datą 12.12.2004MM961
Comment
-
-
17.01.2005
Asortyment się pogarsza od dłuższego czasu
Sprzedawca poinformował mnie, że oprócz wina pojawi się wkrótce także wódka. Aby uzyskać więcej powierzchni w sklepie chyba zrezygnują z akcesoriów dla domowych piwowarów
W ofercie:
Kryształ 1,50
Pojawił się Namysłów Dark po 2,20 z puszkę
Grybów
Porter Łódzki w puszce
Porter BOSS - niestety ktoś zamówił ostatnie 5 butelek i już nie ma
Generalnie stosunkowo drogo i coraz mniejszy wybórMM961
Comment
-
-
-
Po raz kolejny pocałowałem klamkę w tym sklepie
Dziś (21.20.05) o 11.30 podchodzę pod drzwi tego sklepu z pustymi flaszkami a tam kartka - w poniedziałek czynne od 13.00. Nie podano daty z czego wnioskuję, że będzie tak co poniedziałek. Zaspiewałem sobie "Za dziesięć minut trzynasta..." i tyleMM961
Comment
-
-
Prosze sie nie czepiać piwniaka! ten sklep to mój drugi dom! z ciekawostek dostepne jest teraz "Kozackie Mocne" w niewygorowanej cenie 1,50zl+butelka (słabe 1,20). Czasami mozna trafic na coś naprawde ciekawego(ale piwa bananowego o smaku kaszy manny dla dzieci nie polecam, a obsluga to mistrzostwo świata. Przy okazji: sklep w niedziele nieczynny, ale na wakacje maja znowu wrocic do "zlotych niedziel"
Brok przez cały rok.
Comment
-
Comment