Wrocław, Gajowa 25, Pod Semaforem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Wrocław, Gajowa 25, Pod Semaforem

Sklep ten to spożywczak z dużą ilością alkoholu.
    Data odwiedzin: 16.09.2004
    Piwo oczywiście jest także. Głównie masówka, ale poza tym: Zwierzyniec Kryształ po 1,40; Imielin Szpunt Mocny; Lwówki; Namysłowy Zamkowe.

Obsługa typowo pro-żulerska . W sumie sklep dla zdesperowanych będących w okolicy
    MM961
    4:-)
  • wedge7
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.01
    • 217

Na chwilę obecną w asortymencie posiadają na przemian piwa z Lwówka, Perły Lublin, Łomży i Namysłowa

Comment

• BEERBOYS1998
      • 2003.03
      • 119

uściślając, dziś w ofercie: Namysłów w konserwie oprócz Basztowego, z Perły tylko Goolman, z Łomży: Eksport, Lwówka brak!

Comment

• wedge7
        • 2007.01
        • 217

Obecnie promocja: Perła Chmielowa w puszcze - 1,60zł

Comment

• darekd
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🍺🍺🍺
          • 2003.02
          • 12784

Dość duży wybór piw niekoncernowych, w tym Konstancin, trochę czeskich itp.

Zwróciłem uwagę na ksero przedwojennej fotografii z okresu III Rzeszy. Stoją tam miejscowe panie a w miejscu sklepu był lokal, wiszą reklamy Mieszczańskiego i Haasego.

Widać, że to miejsce żyło kiedyś, teraz tylko sklepy

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Hajnówka, Gajowa 1 a, Browar Markowy (nowy)
            dadek
            Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
            2020-09-06, 01:16
          • Prusak
            Perła, Alt
            Prusak
            No to, skoro mowa o Perle, to mamy kolejną z "sezonowych specjalności".
            E. 12% wag.
            A. 4, 8% obj.
            Aromat wywąchany z butelki zgodny z deklarowanym na kontrze, czyli owocowo-estrowy, taki sam po przelaniu do szkła, może plus jakieś lekkie masełko, ale to chyba raczej...
            2024-08-28, 20:36
          • e-prezes
            Perła, Janosik
            e-prezes
            Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
            2024-08-28, 19:02
          • e-prezes
            Perła, Doppel bock
            e-prezes
            Na etykiecie z dopiskiem "Koźlak dubeltowy" oraz na kapslu (nowym) "Sezonowe specjalności". Czyli zapowiada się być może odświeżenie starszych produktów (porter dostał już wcześniej nowy wygląd) oraz stworzenie czegoś nowego. Być może na bazie doświadczeń ze...
            2024-01-24, 14:47
          • Ahumba
            Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Stołeczna
            Ahumba
            2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
            2025-03-09, 09:58
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...