A powiecie w jakich godzinach jest czynny ten sklep ? i czy jest otwarty w niedziele ? Mam niedaleko do Wrocka , ale nie wiem kiedy sie tam wybrac.
Wrocław, Gwarna, Carlsberg Sklepik
Collapse
X
-
Jest czynny w niedzielę. Dokładnych godzin otwarcia niestety nie pamiętam.
Comment
-
-
Byłem i sprawdziłem godziny otwarcia - codziennie 8-22.
W kwestiach piwnych to dalej z Zabrza dostępne są Śląskie Mocne i Diament.
Comment
-
-
Co prawda miałem być wcześniej , ale wreszcie dotarłem na Gwarną. Sklepik z zewnątrz nie robi wielkiego wrażenia - ale w tym chyba jego urok. Wewnątrz " przytulna ciasnota " , jednak muszę przyznać że w moich okolicach sklepu z taka ilością gatunków piwa nie spotkałem. Zrobiłem mały zapasik , a szczególnie jestem zadowolony z DIAMENTA z Zabrza. U mnie poprostu od dawna nie można nigdzie dostać ciemnego piwa, a lubie poczuć ten specyficzny smak. Mam przeświadzcenie , że od czasu do czasu będę odwiedzał ten sklep , pomimo odległości jaką muszę pokonać.
Comment
-
-
Aktualnie w ofercie piwa jasne z Lwówka, Namysłowa, Witnicy, Śląskie Mocne z Zabrza, mocny Zlaty Hrad z Van Pura, Kryształ zwierzyniecki i "gwiazdy" reklam w ostatnich czasach czyli Goolman i Frater.
Diamenta już nie ma. Dalej obecne portery ze Strzelca i Bossa.
Comment
-
-
Zaglądnąłem tam dziś. W ofercie piwa namysłowskie (Zamkowe Jasne i Mocne, konserwy Darka i Śląska), lwóweckie, lubelskie (Perła, Goolman), zwierzyniecki Kryształ, BeerMan z Grybowa i repezentacja Witnicy w tym Porter rozlewany już do butelek "amberowskich".
Comment
-
-
Konserwy Perły były na pewno, ale czy butelki.... skleroza. Sprawdzę przy najblizszej okazji.
Comment
-
Comment