Przechodziłem - zajrzałem. Perły są rzeczywiście tylko w puszkach, okocimska nowość czyli Palone kosztuje 2,95 PLN, znów pojawił się Porter witnicki, za to chwilowo (wg słów obsługi) brakuje Kryształa ze Zwierzyńca.
Wrocław, Gwarna, Carlsberg Sklepik
Collapse
X
-
-
Grybowski (siołkowski) Beer Man jest tamże już przynajmniej od miesiąca (patrz 8 postów wyżej).
Comment
-
-
Mam prośbę: za trzy tygodnie będe przejazdem we Wrocku (około 30 minut w oczekiwaniu na przesiadkę) czy mógłby ktoś wrzucić aktualny asortyment tego sklepu?
ps. Jesli zna ktoś jeszcze jakis sklepik w sąsiedztwie dworca to również prosiłbym o pomoc
Comment
-
-
-
-
W uzupełnieniu ostatniego postu JAcksona po mojej przedwczorajszej wizycie to jest też namysłowskie Zamkowe Mocne (jeszcze w butelce euro). A porter witnicki znów w butelce euro. Oczywiście obie traktowane jako zwrotne. Ech, zamętu w butelkach ciąg dalszy....
Comment
-
-
Jeśli ktoś mógłby dać dokładny adres i nazwę tego sklepu to bede bardzo wdzięczny
Comment
-
-
-
Diament z Zabrza? Co to było bo ja już nie pamiętam.
A tak na serio byłem dzisiaj w opisywanym sklepiku i żal przyznać, ale bida z nędzą, o Diamencie nawet nie ma co marzyć, lecz jak będe przejazdem to się zaczaję znowu. Dzisiaj było kiepsko, można powiedzieć, że nie znalazłem nic oryginalnego i godnego polecenia, wzialem tylko Goolmana, o tak żeby coś było. Niestety żadnego portera też nie uświadczyłem
Szkoda!
Comment
-
Comment