Byłem w tym sklepie tydzień temu przy okazji wizyty we Wrocławiu. Wg. mnie trochę mały wybór piw. Interesowało mnie szczególnie Amber Żywe i Koźlak oraz Brackie. Niestety usłyszałem, że we Wrocławiu bardzo ciężko o takie piwa. Jak "ciężko" okazało się w sklepie obok na ul. Dworcowej i Żeromskiego. Sklepik całkiem przyjemny, ale nie specjalizuje się tylko w piwie. Skoro już w nim byłem kupiłem Namysłów Kozackie (1,10 zł) i Premium (1,35 zł).
Wrocław, Gwarna, Carlsberg Sklepik
Collapse
X
-
Pojawił się porter Broka za 3,30zł!!!- to chyba ważna informacja dla porterowiczów. wczoraj kolega kupił 3 butelki i poczestował mnie jedną, informacje są więc z "drugiej ręki"ale raczej pewne bo na gwarnej tylko jeden sklep więc o pomyłce mowy być nie może.Gratis dają jakieś zapalniczki czy jakiś inny badziew broka.
Comment
-
-
Wczoraj upolowałem na Gwarnej Bizona Premium w cenie 1.25.
Czeka na degustację - bęzie to moje pierwsze z nim spotkaniePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Raczej zaczął sie ich regularny odstrzał (dobrze, że nie dewizowy)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyNo patrz - wczoraj przed południem widziałem tam całe stado Bizonów (kilkanaście butelek). Szybko uciekają...MM961
4:-)
Comment
-
-
Dla mnie od lat niezmiennie najlepszy sklepik dla będących przejazdem w okolicy wrocławskiego dworca. Zawsze Lwówek (Książece 1,50 zł.!), Perła, Namysłów, Belgia, kiedyś Vifling. Wybiegasz z dworcowego holu, przechodzisz plac, tory i ulicę, i na końcu ulicy Gwarnej widzisz neon Carlsberga. Za 20 minut możesz siedzieć z powrotem w pociągu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumDodam jeszcze, że można tam dostać sześciopak Goolmana Gold - nigdzie indziej nie widziałem.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Wybor duży, ale praktycznie piw ogólnie dostępnych na terenie Dolnego Śląska z browarów Namysłów, Belgia, Lwówek Śląski. Oprócz tego kilka piw z Perły oraz będącego na wyczerpaniu O.K.Beera z Okocimia (gościu przynosił ostatnie sztuki z zaplecza). Jedyny ciekawy zakup, to Śląskie Mocne z Zabrza (szkoda, że bez firmowego kapsla).
Comment
-
-
Byłem tam dziś i w ofercie wiele sie nie zmieniło niestety. Duży wybór piw z Namysłowa i Lwówka. I to chyba wszystko co na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć dobrego o tym sklepie. Acha można tam dorwać jeszcze zestaw Franziskanera z piękną szklanką.
sklep czynny codziennie w godzinach: 0800 - 2200
Comment
-
Comment