Z małych browarów w tym sklepie od dawna był tylko i wyłącznie wybór piw mocnych, tak więc dziś trochę się zdziwiłem widząc RACIBORA czerwonego (12,5°Blg - cena 1,84 zł) i zielonego (10,1 - nie wiem, nie kupiłem).
Wrocław, Głogowska, Market Chata Polska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksono 'kurtka na wacie' gdzie jest ul. Głogowska ?? Jaka jest dokładna lokalizacja sklepu?Last edited by breslauer; 2005-05-11, 09:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerA wejdźcie kolego J. na www.wroclaw.pl - tam jest taka wieeeeeelka mapa Wrocławia.MM961
4:-)
Comment
-
-
Głogowska to krótka uliczka pomiędzy Legnicką a Zachodnią, na wysokości Dolmedu. Market "Chata Polska" w starym, dużym pawilonie.
Bardzo blisko, po drugiej stronie Legnickiej, można kupić piwa z Ciechanowa (ale blisko tylko piechotą, autem trzeba objechać dookoła).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Czerwony Racibor już się rozszedł, zostało jeszcze kilka butelek zielonego (1,54 zł). Czy i kiedy będzie jego dostawa nikt w sklepie nie był w stanie mi powiedzieć.
Jakby ktoś chciał dostać info gdy Racibor znów się pojawi, to proszę o PW. Jestem w tym sklepie bardzo często...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Wbrew moim obawom kilka zgrzewek Racibora rozeszło się już prawie zupełnie. Chyba powinienem zrobić malutki zapasik, choć pić nie mogę jeszcze przez miesiąc - nie jestem pewien, czy szybkość sprzedaży zadowoliła kierownika.Last edited by jerzy; 2005-08-03, 21:13.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Dziś zauważyłem "Złotego Kura" w butelce bezzwrotnej za 1.75 zł, Jasnego Strzelca w puszcze za 1.79 zł oraz jakiś mocny wynalazek z Litwy - "Colt" w litrowym pecie za 4.25 zł.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
Comment