Całkiem ciekawy sklepik, dobrze zaopatrzony piwami z Polski i zagranicy w sumie ekipa sprzedającą dobrze zorientowana w temacie, miły klimat. Polecam...
Wrocław, Krzycka 1, sklep
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WOJARCałkiem ciekawy sklepik, dobrze zaopatrzony piwami z Polski i zagranicy (...)
-
-
Comment
-
-
Jakieś piwa z małych polskich browarów, jakieś rarytasy niedostępne masowo czy choćby ogólnie napisz jakie typy piwa są.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Wszystkie podstawowe rodzaje typu: Kampania piwowarska(lech, tyskie, żubr), Carlsberg-Okocim(Okocim, harnaś, piast), Grupa Żywca(żywiec, EB, heineken, warka), Browar Belgia(gingers, wojak, lemons), Lwówek Śląski(książęce, mocne dobre), Browar Amber (żywe, koźlak), Browar Namysłów(zamkowe, namysłów, kozackie), Van Pur(karpackie, zloty hrad), Browar Perła(perła, goolman), itd.
Comment
-
-
No zamiast tych z kp czy gż to byś raczej wymienił te itd.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Byłem wczoraj, a w ofercie dużo piw regionalnych i czeskich:
-piwa z Amberu, m.in. Imperial, Amber niepasteryzowany, Koźlak
-piwa z Kormoranu, m.in Warnisjkie, Warmiak, Orkiszowe z miodem
-dużo rodzajów Skalaka
-piwa z Ciechanowa
-Gniewosze
-trochę piw od Jagiełły (o ile dobrze widziałem)
oraz wiele innych, których nie spamiętałem. Ogólnie sklep jest dobrze zaopatrzony, a co ważne- czynny 24h na dobę
Comment
-
Comment