Natomiast w sklepie BOMI (niedaleko fosy miejskiej) zauważyłem zwierzynieckiego Kryształa z datą ważności do 12.12.04 w promocji za 1,20.
Wrocław, Komuny Paryskiej, Boma
Collapse
X
-
breslauer napisał(a)
Natomiast w sklepie BOMI (niedaleko fosy miejskiej) zauważyłem zwierzynieckiego Kryształa z datą ważności do 12.12.04 w promocji za 1,20.
A dzień przed upływem terminu ważności Kryształa promocja sięgnęła 1 PLN za butelkę. To już ludzie kupowali na zgrzewki ... -
breslauer napisał(a)
Drobne sprostowanie - sklep nazywa sie BOMA.
A dzień przed upływem terminu ważności Kryształa promocja sięgnęła 1 PLN za butelkę. To już ludzie kupowali na zgrzewki .... Oczywiście dobiegł termin przydatności do spożycia.
MM961
4:-)Comment
Related Topics
Collapse
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
ul. Komuny Paryskiej 72 - delikatesy: niestety, tylko i wyłącznie masówka ... A jeszcze niedawno widziałem tam Lwówka ...
-
Channel: Dolnośląskie
2004-07-20, 09:47 -
-
sklep mieści się w połowie pasażu Schillera, mniej więcej w miejscu, gdzie dochodzi do niego ulica z pl. Komuny Paryskiej; idąc od Piotrkowskiej po prawej stronie
wybór niezbyt powalający, ale dodaje ze względu na bliskość Piotrkowskiej i wielu miejsc weekendowego balangowania...-
Channel: Łódzkie
2008-07-11, 18:30 -
-
Ulica Komuny Paryskiej we Wrocławiu obfituje w małe sklepiki, więc po kolei ...
Sklep "Grosik" położony obok bramy nr 23: oprócz typowego asortymentu można nabyć Gobin Mocny i Jasny z Krajana, Lodwar z Łodzi w PET'ach oraz Lwówek - uwaga, uwaga - w cenie Książęce...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
A tak sobie skopiowałem całkiem zacną formatkę od GaryFisher
To chyba dość świeży typ z tego browaru. Nie powiem, "bałtycka IPA" zamieszała w oczekiwaniach.
Będzie srogo-mocne ale jasne z chmielowym pierdachnięciem? 22 ballingi?
Nic z tegoAle...
-
Channel: Dania
2023-01-04, 20:57 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment