Sklepik piwny znajduje się w bocznej uliczce od ulicy Zaporoskiej. Jest słabo widoczny, szukajcie między pizzerią a Żabką. W środku hektolitry piwa, skrzynek tyle że nic prawie nie widać po bokach, chyba z 10 czynnych lodówek. Oczywiscie 90% z tego to masówka, ale z boku po lewej stronie jest parę "rarytasów". A więc po kolei, jest tak: Lwówek - Książęce i Mocne Dobre, Wojaki, Podkarpackie, BROK Sambor - wersja eksportowa, Łomża Export, puszkowe Strzelce, piwa z Namysłowa (puszka Darka po 2zł). Ceny bardzo przystępne, niektóre z tych piw to ledwo w ilości kilku sztuk także może asortyment nieznacznie się zmieniać.
Wrocław, Stysia, [nazwa do uzupełnienia]
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Pizzeria na Ołtaszynie, która w sumie podobna jest to wielu innych w Polsce: https://pansmak.pl/
gdyby nie to że serwują piwa z browaru z Raciborza z kija (Raciborskie i Rżnięte). Przed skromnym obiektem/baraczkiem jest ogródek, a z boku nawet ogródek-plaża z leżaczkami.
Do...-
Channel: Dolnośląskie
2022-08-01, 22:18 -
-
Pizzeria i bar w samym centrum Jeleniej Góry u bram Starego Miasta.
Lokal jest ukryty w podwórku, trzeba wejść przez bramę.
Oprócz całkiem dobrej pizzy w lokalu można napić się piwa z byłego Wleńskiego, a obecnie Jeleniogórskiego browaru Dolina Bobru.
Z kranu leje...-
Channel: Dolnośląskie
2024-01-23, 15:25 -
-
Kolejna odsłona tego wrocławskiego festiwalu piwa kraftowego
-
Channel: Festiwale piwne
2025-03-10, 15:30 -
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 17:09 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:16 -
- Loading...
- Koniec listy.