Dla mnie ten sklep jest niesamowity i aż boję się wyobrazić lepsze sklepy z piwem w Wrocławiu. Na Żeromskiego byłem w ostatnią niedzielę i przyznać muszę, że trafiłem tam przypadkowo nie zabierając adresów sklepów z forum. Przed wejsciem żadnego napisu "Piwosz" jeno "Delikatesy", ale w środku piwny raj. Przyjechałem po Lwówki i też je nabyłem, ale serce krwawiło gdy patrzyłem na półki pełne Ciechana , Beczkowego , Miodowego ( 0,5 i 0,33) , Farskiego, te ostatnie dwa zresztą nabyłem. Oprócz tego Perła, Łomża , Hammery, i z 15 innych rodzajów piwa, przeważnie w puszcze, których nie spamiętałem bo małżonka poganiała straszliwie. Jakiś owocowy wynalazek w butelce 0,75 o woltażu 8% ( podobno piwo) . Może ktos się odważy? Ceny nie najniższe, ale akceptowalne, obsługa poprawna ( jeśli chcecie rzeczywiście hardcorową obsługę poznać to niedaleko jest sklep z dużą reklamą "Pilsner Urquell" też z piwami ,tam gorzej niż za komuny obsługują). Reasumując, w Poznaniu takiego sklepu mozemy tylko zazdrościć, choć niekoniecznie już musimy zazdroscić koszmarnie dziurawych dróg i bardzo drogich taksówek .
P.S Nie ma w Wrocławiu "bączków" ( butelek 0,33 ) ? Nigdzie nie chcieli przyjąć.
P.S Nie ma w Wrocławiu "bączków" ( butelek 0,33 ) ? Nigdzie nie chcieli przyjąć.
Comment