Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behemot80
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Szczęśliwa 12, Browarek
Collapse
X
-
Harrachov 23-26.VII.2010 - część III
Po zakwaterowaniu w DW Piast (i podjęciu ostatecznej decyzji, że do Marusi i Slavoya nie damy rady dotrzeć) część wycieczki zaciągnąłem do tego sklepu. I od razu po przybyciu nakrzyczeli na mnie: dlaczego nie powiedziałeś, żeby wziąć plecaki i więcej toreb!?
Także sklep, a dokładniej to co stało na półkach zrobiło na kolegach duże wrażenie. Niewiele mogę napisać o nowościach (jak wyżej koledzy o Belgii), bo z zakresu czeskiego jest po prostu zawsze dobra oferta. Jak nie ma czegoś z któregoś browaru, to jest cudowna oferta z innych. Zawsze coś się dobierze.
Ciekawostką dnia były dla mnie Svijany Fitnes, które z jasną etykietą wyróżniały się w sąsiedztwie Maza i Rytira.
Ze sklepu dźwigaliśmy dwie skrzynki (Krakonos i Svijany), więc na chodniku zwracaliśmy uwagę przechodniów (m.in. Warsika - pewnie kolejarze z Wrocławia wiedzą o kogo chodzi).
Z tymi skrzynkami śmigaliśmy prosto na Bogusławskiego...
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Witam
Zapraszam na Chodowary, piwa Rychnowskie 1l i 2 l oraz nowość - niemieckie Octoberfestowe i nie tylko . Pozdrawiam na zdrowie.Zapraszamy na Zaporoską 39e!
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-22.00
oraz w soboty od 9.00-20.00
http://www.facebook.com/piwnica.sklep
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pit_2005 Wyświetlenie odpowiedziWitam
Zapraszam na Chodowary, piwa Rychnowskie 1l i 2 l oraz nowość - niemieckie Octoberfestowe i nie tylko . Pozdrawiam na zdrowie.Zapraszamy na Zaporoską 39e!
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-22.00
oraz w soboty od 9.00-20.00
http://www.facebook.com/piwnica.sklep
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedzi(...) produkowane dla browaru w Radomiu, (...0
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNie przesadzajmy, jest to raptem domowy browarek.
Comment
-
Comment