Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Szczęśliwa 12, Browarek
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia w jakiej cenie jest to cudo i co to za dzban ? może jakieś foto
Comment
-
-
No dobra, to ja uzupełnię, wg informacji telefonicznej od Jarastego:
5 litrów piwa niepasteryzowanego, podobno bardzo dobrego, w 5 litrowym baniaku, zamykanym krachlą, baniak bezbarwny szklany - cena wraz z butelką 49 zł. Baniak się przyda na butelkowanie warek imprezowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziAha jest to taki gąsiorek na wino w białym kolorze jutro postaram się wrzucić fotkę
Pozdrawiam szefostwo i prosze o powtórkę tych delicji.
Z piwnym pozdrowieniem
Jahu
Comment
-
-
Ludzie ten antałek to mistrzostwo świata. Ja chyba już nie chcę innego piwa. w ferworze że udało mi się nabyć to cudo zauważyłem z nowości tylko witnicę ale chyba wszystkiego nie ogarnąłem.Pozdrawiam i smacznego. Warto!!!Zapraszamy na Zaporoską 39e!
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-22.00
oraz w soboty od 9.00-20.00
http://www.facebook.com/piwnica.sklep
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziEdiego nie zauważyłem.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziZe niby Edi ma byc dostepny w jakims sklepie ?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziZe niby Edi ma byc dostepny w jakims sklepie ?
Co do piwa z Łaska to podchodzę do tego z pewną nieśmiałością Dopóki nie spróbuję, nie uwierzę, że to jest smaczne. Ale 5 litrowa próba to nie na moje nerwyLast edited by JAckson; 2008-03-21, 08:04.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzipodobno tak
Ale trzymam kciuki za niego, to byloby wydarzenie rokuPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
Co do piwa z Łaska to podchodzę do tego z pewną nieśmiałością Dopóki nie spróbuję, nie uwierzę, że to jest smaczne. Ale 5 litrowa próba to nie na moje nerwy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa też się boję, ale rzucam się na głęboką wodę, bo baniak mi się taki przyda Jacek, zdam Ci relację
W sklepie powinni próbki prezentować - może dałbym się przekonaćMM961
4:-)
Comment
-
-
Kutwa, no kupiłam, ale potem telepałam się autem po mieście po różnych super ulicach dziurawych i przy samym zjeździe na Sępolno usłyszałam z tyłu takie: "pyk" i połowa piwa jest na podłodze auta, a część bryznęła na pokrowce na tylne siedzenia Krachla nie wytrzymała Camel Trophy i odpuściła
Druga połowa piwa stoi w piwnicy, pachnie ładnie, podłoga w aucie też
Comment
-
-
Na wstepie pozdrawiam goraco dyrekcje sklepu i gratuluje tego fantastycznego przybytku! Jest jakas szansa na filie w Monachium?
Brat byl u was 2 tygodnie temu z okladem i nabyl droga kupna "baterie birofila" (jakies 40 sztuk, oczywiscie tez z okladem ). Poczatkowo probowal przedstawic spreparowana przeze mnie wishliste, ale kierownik ukrywajacy sie na forum pod kryptonimem Jarasty, szybko pozbawil go kartki i dokonal wraz z malzonka(?) ostrej selekcji. W wyniku tego trafila do mnie min kolekcja piw z Laska, z niasamowitym "Miodowym" na czele, inkrustowana wyrobami innych zacnych browarow(Holba, przepyszny Bernard, Ciechany przerozne i masa innych brandow). Absolutnym hajlajtem kolekcji stal sie ciechanowski Porter baltycki w kamionkowej butli, seria limitowana nr 134
Mowiac krotko, sklep jako atrakcje turystyczna polecal bede znajomym, brejdak trafi do was najprawopodoniej juz w nadchodzacy poniedzialek, a oprocz uaktualnionej listy na miesiac kwiecien przedstawi pewna propozycje nie do odrzuceniaLast edited by peixe; 2008-03-28, 23:24.
Comment
-
Comment