Czemu niestety w każdym razie sympatyczne niepasteryzowane piwo
Wrocław, Szczęśliwa 12, Browarek
Collapse
X
-
ABSOLUTNY DEBIUT Witam serdecznie po długich namowach Rychnowski browar nareszcie nalał piwo do butelek i to od razu dwu litrowych z krachlą Zilvar 10, Kastan 11% polotmave oraz Kneżna 12% są oczywiście od dziś dostępne w naszym sklepie oprócz tego przywieźliśmy pierwszy raz Ćerna Hora pszeniczne Klaster 10%, 11%, 12%. Zapraszam serdecznie. na zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziABSOLUTNY DEBIUT Witam serdecznie po długich namowach Rychnowski browar nareszcie nalał piwo do butelek i to od razu dwu litrowych z krachlą Zilvar 10, Kastan 11% polotmave oraz Kneżna 12% są oczywiście od dziś dostępne w naszym sklepie (...)
Czekam z niecierpliwością na CAR'a w butelkach. Podejrzewam, że również długo by nie postał. Na zdrowie!
Comment
-
-
Wczoraj miałem dość dziwną jak mi się wydaję sytuację w tym sklepie. Nie chciano mi przyjąć żadnej butelki NRW po piwie którego sklep nie ma w ofercie. Tak się złożyło że miałem tylko butelki po piwach niemieckich, których nie mieli do tej pory i byłem zmuszony zapłacić kaucję za butelki NRW do czeskich piw. Podobno czeskie hurtownie nie chcą przyjmować butelek po piwach, którymi nie handlują. Do tej pory nie było żadnych problemów z zamiennością butelek NRW, Euro, Steine niezależnie od naklejki jaką miały.
Czy właściciele mogli by się wypowiedzieć jakie butelki przyjmują co by nie dźwigać niepotrzebnie pozostałych?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika porek388 Wyświetlenie odpowiedziWczoraj miałem dość dziwną jak mi się wydaję sytuację w tym sklepie. Nie chciano mi przyjąć żadnej butelki NRW po piwie którego sklep nie ma w ofercie. Tak się złożyło że miałem tylko butelki po piwach niemieckich, których nie mieli do tej pory i byłem zmuszony zapłacić kaucję za butelki NRW do czeskich piw. Podobno czeskie hurtownie nie chcą przyjmować butelek po piwach, którymi nie handlują. Do tej pory nie było żadnych problemów z zamiennością butelek NRW, Euro, Steine niezależnie od naklejki jaką miały.
Czy właściciele mogli by się wypowiedzieć jakie butelki przyjmują co by nie dźwigać niepotrzebnie pozostałych?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziJeśli zaś chodzi o butelki euro to rzeczywiście z tymi butelkami mamy problem stoi ich trochę na magazynie i sami nie wiemy co z tym zrobić
Oni będą wiedzieli co z nimi zrobić.
Last edited by mareks; 2009-12-02, 12:17.
Comment
-
-
Witam serdecznie oto nowości które przywieźliśmy. Rychnovski Habrovak 15% świąteczny dwulitrowa butla z krachlą ( oprócz tego Zilvar 10%, Kastan 11% polotmave, Kneżna 12%), Holba 13,5% świąteczna, Nova Paka 13% świąteczna, Poutnik 14% świąteczny, Krakonos 14% świąteczny, Porter pardubicki 2 litry dzban Strakonicki Dudak 11% 12% ciemny oraz Browar Kacov Hubertus 12% litrowy pet
Comment
-
-
Jarasty, to ja Cię poinformuję, że właśnie skończył Ci się Obołoń Biłe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziJeśli można mieć życzenia to chciałbym, żeby znów pojawił się Kocour! Gwarantuję, że kupię po 1-2 z każdego rodzaju (oczywiście, jeśli ich cena nie będzie znacznie wyższa od tych z poprzednich dostaw).
Comment
-
-
Witam i zapraszam na Browar Sentice piwa miodowe 10%, 12%, 13%, ciemna oraz 15% również na piwka Bakalar 10%, 12%. Po dłuższej przerwie dostępne Chodovary 10% ciemne 11% półciemne oraz 12 a także Dudak 11%, 12%, i ciemne. Pozdrawiam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziCzy coś tam w Browarku nowego się pojawiło?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Witam
Mam pytanie.W jakich godzinach pracuje sklep?
Jestem we Wrocławiu bardzo rzadko. Ale jak będę to skorzystałbym z fajnych ofert.
Byłem już w tym sklepiku.Obsługa bardzo miła.Duży wybór piwa.Obsługa dobrze doradza, trafia w gust piwosza
Pozdrawiam
I mam nadzieję że niebawem odwiedzę.
Comment
-
Comment