Godziny otwarcia - codziennie 9-21 - są nadal aktualne, mimo obecności ekipy na Festiwalu Piwa?
Wrocław, Szczęśliwa 12, Browarek
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Witam i zapraszam na nowości
Piwa amerykańskie
Anchor Liberty ale
Anchor Humming ale
Szkocja
Fraoch Heather ale
Brewdog 5am Saint
Belgia
St Bernardus
Witbier
Abt
Pater
Prior
Witkap Dubbele Pater
Witkap Stimulo
Witkap Tripel
oraz wiele belgijskich piw wcześniej u nas widzianych a wszystko to w najniższych cenach
Pozdrawiam serdecznie
Comment
-
-
Skusiła mnie oferta i rzeczywiście jest bogata. Sporo belgów w dobrych cenach, do tego kilka szkockich i amerykańskich nowości. Na szczęście nie udało mi się oddać wszystkich butelek i nie miałem miejsca w skrzynce, bo zostawiłbym tam sporo powyżej stówyMM961
4:-)
Comment
-
-
Bardzo pozytywny sklep - w niedzielę klientów obsługiwała pani która rzeczowo umiała mi przedstawić ofertę zgodną z tym czego szukałem - jakoś sam im dłużej się wpatrywałem w półki szukając nieznanych etykiet tym bardziej się czułem wczorajszy po festiwalowej degustacji. Niestety bardziej konkretni klienci zdążyli już zarezerwować telefonicznie albo wykupić niektóre piwa na które też bym miał się ochotę skusić. Ale zabrałem do domu sporo czeskich nowości dla mnie plus po wisience ze Szkocji i z USA.
Tylko jakieś fatum wisi chyba nad moimi zakupami jeśli idzie o Kocour'a bo znowu mi z tego nic nie wyszło choć Browarek jawił mi się jako Kocour'owa ostoja i gdzie jak gdzie to tam byłem pewien, że jak w końcu dotrę to sobie coś z tego browaru kupię.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziNiestety bardziej konkretni klienci zdążyli już zarezerwować telefonicznie albo wykupić niektóre piwa na które też bym miał się ochotę skusić.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyżbyś miał ochotę na coś z amerykańskiego Anchora?Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pani ma specyficzne poczucie humoru. Dziś rano przywitałem się i mówię, że przyszedłem odebrać odłożone Anchory, ona na to "Tak i co dalej?" Trochę mnie zamórowało i potrzebowałem 3 ('yyyy?") sekund by skapnąć się, że ona oczekuje hasła w postaci wymienienia liczby i rodzajów butelek.
Comment
-
Comment