Tak dobrze zaopatrzonego sklepu z piwem dawno nie widzialem. Znajdziecie tam piwa z kazdego kontynetu. Naprawde polecam. Kazdy znajdzie cos tam dla siebie.
Legnica, Chojnowska , delikatesy BOMI (C. H. Ferio)
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
No to ciebie zmartwię "Sapporo" te które jest dostępne w Bomi jest warzone na licencji na Wyspach Brytyjskich.Comment
Related Topics
Collapse
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:10 -
-
Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).-
Channel: Dolnośląskie
-
-
21 listopada otworzył swe podwoje nowy lokal o swojsko brzmiącej nazwie : Delikatesy. My też mamy swoja kontynuację - w miejscu, gdzie "od zawsze" opolskie delikatesy się mieściły, po remoncie ruszyło nowe przedsięwzięcie o nazwie jak wyżej. W lokalu pozostał kultowy element starego...
-
Channel: Opolskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Cześć,
Lotny Festiwal Piwa powraca do Legnicy! Przygotujcie się na prawdziwe święto piwa, ale również jedzenia i... łuku! W tym roku oprócz licznych rzemieślniczych browarów na festiwalu pojawią się też foodtracki z jedzeniem z całego świata, zaś w niedzielę Rynek zamieni...-
Channel: Festiwale piwne
2018-08-27, 10:47 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment