Pojawiło się Brackie Pale Ale Belgijskie. Od razu uprzedzam ewentualne pytania - szkła nie dostaliśmy, a cena wynosi 5,49zł.
Oborniki Śląskie, Skłodowskiej 2 (przy rondzie), Delikatesy Centrum Kopyra
Collapse
X
-
-
A czy są jakieś zestawy świąteczne?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA czy są jakieś zestawy świąteczne?
Z koncernów jest Tyskie z kalendarzem. Był 8-pak Rohozca (każde inne) i 2 szt. zeszły w dniu dostawy. Może jeszcze zamówię przed świętami, o ile będą w hurtowni.
Comment
-
-
No jak to, a sześciopak Corneliusa? Przecież ktoś musi monitorować sprzedaż tego kontrowersyjnego gadżetu, liczyłam na Ciebie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo jak to, a sześciopak Corneliusa? Przecież ktoś musi monitorować sprzedaż tego kontrowersyjnego gadżetu, liczyłam na Ciebie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNiewiele. Zestaw ze szkłem Duvel, Delirium i to chyba tyle.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA one są z choinkami na kartonikach?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNie. A powinny?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNo, na prezent świąteczny
Ze świątecznych rzeczy to jest Krakonos Świąteczny 14-tka.
EDIT: zapomniałbym... weź jeszcze klej.Last edited by kopyr; 2010-12-11, 12:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziIdziesz do papierniczego, kupujesz nożyczki, kolorowy papier, albo jeszcze lepiej błyszczącą folię metalową, pudełko brokatu i do dzieła.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gubik Wyświetlenie odpowiedziCzy są dostępne piwa z Raciborza? Jeśli tak to jakie?
Comment
-
-
Uwaga, uwaga!!! Sensacja, rewelacja!!!
Jest szkło do Brackiego Pale Ale!!! (sam jestem w szoku )
Do 4 piw szklanka gratis.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziUwaga, uwaga!!! Sensacja, rewelacja!!!
Jest szkło do Brackiego Pale Ale!!! (sam jestem w szoku )
Do 4 piw szklanka gratis.
Comment
-
Comment