Pojawił się Guinness Draught z widgetem w puszce 0,44l.
Oborniki Śląskie, Skłodowskiej 2 (przy rondzie), Delikatesy Centrum Kopyra
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPrawdopodobnie w piątek koło 19 będę w Obornikach.
Mam nadzieję, że sklep będzie otwarty
Jest szansa na Granda?
Grand jest w ciągłej sprzedaży. Zawsze mogę ci odłożyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziSklep jest czynny 7:22 pon-sob.
Grand jest w ciągłej sprzedaży. Zawsze mogę ci odłożyć.
Planuję kupić coś do konsumpcji bieżącej (impra w Obornikach). Masz Ciechany Wyborne?
Poza tym pewnie coś ciekawego z zagranicy znajdę u CiebieMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziTo poproszę o odłożenie 4 butelek do najbliższego łikendu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPlanuję kupić coś do konsumpcji bieżącej (impra w Obornikach). Masz Ciechany Wyborne?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPoza tym pewnie coś ciekawego z zagranicy znajdę u Ciebie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziwitam
mam pytanko czyw najbliższy długołykendowy piatek sklep będzie czynny, i jezeli tak do w jakich godzinach ??
Comment
-
-
Wjechało trochę nowych Belgów np. Saison Regal, Special 6, Wittoen, Chapeau Kriek i Framboise, Maredsous, zestaw Leutebok ze szklanką kulawką, Poorter kamionka 0,75l, Bokrijks Kruikenbier kamionka 0,75l. I absolutna nowość z browaru Du Bocq, piwa smakowe: Redbocq i Agrumbocq.
Pojawiło się też kilka tych, których od jakiegoś czasu nie było: Duvel 0,33l, Duvel 0,75l + szkło, Westmalle Tripel 0,75l, Kwak 0,33l.
Comment
-
-
W sklepie pojawiła się lodówka na wyśmienite piwa. Będą w niej jedynie piwa spoza wielkiej trójki.
Zapraszam do zakupów.
Comment
-
-
Wjechało kilka "koncernówek"
Z Heineken Slovensko:
Zlaty Bażant 12°.
Z InBev:
Hoegaarden Witbier,
Leffe Blond,
Leffe Brune.
Od jakiegoś tygodnia, dwóch, wróciły Primatory, w tym nagrodzony Primator Excluziv 16° oraz leciutki Primator Svetly (4% alk.)
Zapraszam do zakupów.
Comment
-
-
Pojawiło się wyśmienite piwo sesyjne i na upały. Mocno chmielona Svijanska Desitka. Tylko 4% alkoholu, ale jaki smak. Już dawno chciałem ją mieć w swojej ofercie, ale coś nie dane mi było. I wreszcie jest. IMO najlepszy wyrób z browaru Svijany,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPojawiło się wyśmienite piwo sesyjne i na upały. Mocno chmielona Svijanska Desitka. Tylko 4% alkoholu, ale jaki smak. Już dawno chciałem ją mieć w swojej ofercie, ale coś nie dane mi było. I wreszcie jest. IMO najlepszy wyrób z browaru Svijany,Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze jedno,czy jadąc od strony Wrocławia dojadę bezproblemu do ronda?
Bez problemu. Zawsze główną, rondo jest jedno. Na rondzie w prawo.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziW środę będę przejeżdzał przez Oborniki Śl i tak nieskromnie spytam czy będzie cosik z małych browarów (Polska,Czechy)?.I jeszcze jedno,czy jadąc od strony Wrocławia dojadę bezproblemu do ronda?
Aktualnie jest z polskich: Ciechan (Wyborne, Miodowe, Porter i Stout), Fortuna (cała ale bez Czarnego), Amber (Żywe, Grand, Koźlak, Złote Lwy), Namysłów (Zamkowe Jasne i Mocne - niestety w konserwie), Łomża Export, kilka sztuk z GABa (Kamasutra i Stout - jak chcesz, to mogę odłożyć), Krajan (Irlandzkie Mocne, Porter), Cieszyn (Brackie i Porter), Czarnków (Eire i Noteckie Pils) i to chyba tyle. Z czeskich są piwa z Primatora, Svijan, Rohozca (12tka jasna i rezane), Nova Paka (tmave), i to chyba tyle.
Comment
-
Comment