Dzięki Wielkie! Właśnie chodziło mi o Ciechany i Fortunę,GABy mam jeszcze ze zlotu,tak więc nie trzeba odkładać.PZDR
Oborniki Śląskie, Skłodowskiej 2 (przy rondzie), Delikatesy Centrum Kopyra
Collapse
X
-
Pojawiły się niefiltrowane specjały z Opata (kvasnicak i miodowe) w 1 litrowych PETach oraz Noteckie niepasteryzowane. Jeśli ktoś reflektuje, to radzę się spieszyć, bo mam tego mało. Niestety nie mogłem ryzykować większych ilości, bo krótkie daty. Opaty - 19.10.08, Noteckie 14.10.08.
Na przeceny raczej nie ma co liczyć, najwyżej wypiję ze znajomymi. Mam nadzieję, że to rzeczywiście taki rarytas. Dziś postaram się zdegustować, to opiszę wrażenia.
Comment
-
-
Pojawił się Konstancin. Niepasteryzowane Zdrojowe, Mazowieckie oraz Dawne. Pasteryzowane Zdrojowe i Mazowieckie.
Pojawiły się też dwa piwa z Cernej Hory: Kvasar i Granat.
PS: jednak zamówiłem dodatkową partię Czarnkowa niepasteryzowanego i jest przecena.
Comment
-
-
Wjechała dostawa z Belgii.
Nowość czyli
Chimay (3 warianty):
- but. 0,33l,
- but. 0,75l,
- but. 0,75l + szkło,
- 3x0,33l + szkło.
i uzupełnienie braków:
Duvel:
- 0,33l,
- 2x0,33l + szkło,
- 0,75l + szkło.
Duchesse de Bourgogone 0,33l
Maredsous Tripel i Bruine 0,33l (nowe etykiety i kapsle, bardzo ładne)
Westamalle Dubbel + Tripel + szkło.
Blanche de Namur.
Kilka dni temu pojawił się Zlaty Bażant Tmavy.
Polecam też końcówkę Dawnego niepasteryzowanego - rewelacyjna warka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWjechała dostawa z Belgii.
Nowość czyli
Chimay (3 warianty)
Jeśli lubisz klasztorne... Mniammmmmmm....Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziPolecm Ci żółtego Tripla, jeśli jeszcze nie piłeś. Ciągle uważam je na najlepsze piwo w moim życiu.
Jeśli lubisz klasztorne... Mniammmmmmm....
Comment
-
-
Sporo nowości wjechało:
Witnica:
- Black Boss Porter
- Koźlak Eksportowy
- Lubuskie Niepasteryzowane
Krajan Miodowe,
Opat Świąteczny,
DAB Dortmunder 0,66l
po długiej nieobecności wróciło wreszcie Pszeniczne z Ciechana.
Wzruszyła mnie historia Fratra Podwójnego , no i są. Pszeniczny świeży (do czerwca 09), Podwójny już wyleżakowany (do stycznia) - mniej trzeba trzymać w piwnicy. Można zaryzykować, bo jeśli nie zrobi furory, to będzie przeceniany. Dam jeszcze znać.
Comment
-
-
Podwójny się nawet sprzedaje, już domawiałem.
Z nowości:
-Primator Stout,
PETy z Opata, tym razem:
-Kvasnicak,
-wyśmienity Coriander,
-oraz intrygujący Pepper.
Comment
-
-
Z nowości oryginalny amerykański Bud z St. Louis.
Po pewnej przerwie pojawiły się piwa z GABa: Stout i Kamasutra, Dawne z Konstancina.
Wróciło też Żywe i Koźlak z Ambera oraz 6paki piw z Ambera z gustownym Grennbagiem dedykowanym dla Żywego.
Generalnie wybór jak nigdy. Samych piw niepasteryzowanych chyba z 11 (wliczając Opaty w Petach - 3 rodzaje). Żyć... tzn. pić nie umierać.
Zapraszam na zakupy.
Comment
-
-
Będziemy u Ciebie na większe zakupy przed Sylwestrem.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMazury
Comment
-
-
Po dłuższej nieobecności pojawiły się ponownie Dawne i Zdrojowe Niepasteryzowane z Konstancina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lordofdabeer Wyświetlenie odpowiedziDlaczego ja mieszkam tak daleko?
Comment
-
Comment