Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kaczal
Wyświetlenie odpowiedzi
Oborniki Śląskie, Skłodowskiej 2 (przy rondzie), Delikatesy Centrum Kopyra
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
-
i jak smakuje? Tak jak we Wrocławiu?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzii jak smakuje? Tak jak we Wrocławiu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPojawił się zielony Janów.
Jest szansa, ze Janów na stałe zagości w Twojej ofercie, lub przynajmniej będzie jeszcze dostępny w drugiej połowie października?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skakacz Wyświetlenie odpowiedziO w mordeczkę, a ja znów w rozjazdach...
Jest szansa, ze Janów na stałe zagości w Twojej ofercie, lub przynajmniej będzie jeszcze dostępny w drugiej połowie października?
Z nowości pojawił się kolejny browar Trappistów, czyli Achel. A także Moinnette Biologique, Cuvee des Trolles.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hektorr Wyświetlenie odpowiedziWitam. Czy w Trzebnicy też prowadzisz sklep?
Comment
-
-
Sporo nowości się pojawiło, miałem spory problem, żeby upchnąć wszystko na półkach.
Z browaru GAB (nowości, bez Zdrowego):
- Blue Grass,
- Dragon's Eye,
- Dragon's Blood.
Z browaru Engel:
- Hefeweizen Hell,
- Hefeweizen Dunkel,
- Hefeweissbierpils, czyli mocniej chmielona pszenica (jak mniemam, bo jeszcze nie degustowałem),
- Kellerpils,
- Bock,
- miał być jeszcze Gold, ale chwilowo nie dotarł.
Pojawił się Gingers z Novej Paki, zupełnie inny niż krajowy.
Jakiś czas temu pojawiły się Remus, Harde i Classic z Ambera oraz Two Axes z Namysłowa, niestety wszystko w konserwie.
Wrócił też Komes Porter.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
Jakiś czas temu pojawiły się (...) Classic z AmberaLast edited by Pendragon; 2009-12-04, 20:10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA to już wiem, gdzie je wywiało z mojego miasta
W końcu zostało wam wyrwane z łapsk.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziW końcu zostało wam wyrwane z łapsk.
Kopyr, a Złote Lwy w butelkach zwrotnych (!) widziałeś / masz już?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNa zdrowie, cieszcie się nim, nawet jeśli to puszka. Zawsze to jakieś urozmaicenie.
Kopyr, a Złote Lwy w butelkach zwrotnych (!) widziałeś / masz już?
Comment
-
Comment