Zajade dziś po Dęba.
Oborniki Śląskie, Skłodowskiej 2 (przy rondzie), Delikatesy Centrum Kopyra
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum. Wczoraj odwiedziłem marker Kopyra, jako że niedawno przeprowadziłem się do Obornik Śląskich. Nawiasem mówiąc, na to forum trafiłem szukając w necie ścieżek rowerowych w Obornikach ) Jakoś tak wyszło, że google wyrzucił jakiś post Kopyra, wszedłem na stronę i całą niedziele miałem z głowy czytając forum, no ale do rzeczy... Pretekstem do odwiedzenia Kopyra było kilka butelek z ostatniego wyjazdu do Czech, ....mówię oddam i wymienię....no i tu małe rozczarowanie po Kozelu i Bazantach nie biorą....rozumiem koncerniaki...nie zrażony jednak tym wziałem kilka Primatorów i jednego Skalaka, wchodzą jak złoto . Sklep bardzo przyjemny i wybór duży. Na pewno będe stałym gościem
Comment
-
-
Powiem tak, jestem już bardziej niż częstym gościem w sklepie, niestety wielokrotnie rozczarowanym brakiem pszenicy z Primatora. Pszenicznego Primatora kupiłem pierwszy raz właśnie u Kopyra i stałem się fanem Czy są szanse, że pszenica będzie regularnie dostępna? Wczoraj zastępczo wziąłem Cornelisua, ale...to nie to.
Comment
-
-
Pszenice leją do góry w knajpie.
P.S Leją, kopyr?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nightwatch Wyświetlenie odpowiedziPowiem tak, jestem już bardziej niż częstym gościem w sklepie, niestety wielokrotnie rozczarowanym brakiem pszenicy z Primatora. Pszenicznego Primatora kupiłem pierwszy raz właśnie u Kopyra i stałem się fanem Czy są szanse, że pszenica będzie regularnie dostępna? Wczoraj zastępczo wziąłem Cornelisua, ale...to nie to.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPszenice leją do góry w knajpie.
P.S Leją, kopyr?
Comment
-
-
Dzięki za szybką odpowiedź. Ostatnio Pani sprawdzała nawet w magazynie, ale niestety nie było. Wierzę, że jeden klient potrafi wykupić .
Dziś będe w domu w Obornikach dopiero po 22 więc nie zdąże sprawdzić czy dowieźli. Mam nadzieję, że jutro rano uda się zrobić zapas na weekend.
No aktualnie nie leją. Słabo schodziło, no i na zimę wziąłem ciemne, też słabo schodzi. Może za jakiś czas na lato wezmę jeszcze Pszenicę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
No aktualnie nie leją. Słabo schodziło, no i na zimę wziąłem ciemne, też słabo schodzi. Może za jakiś czas na lato wezmę jeszcze Pszenicę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzia może poszerz repertuar czeskich piw? służę pomocą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziTo może ekspansja na Wrocław?
Comment
-
-
Niektórzy z Wrocławia przeprowadzają się do Obornik i często chętnie napiją się piwa w Obornikach na miejscu. Ostatnio jednak byłem na piwie we Wrocławiu w knajpie, do wyboru był Carlsberg, Okocim i Piast, kurcze nie mogłem tego upić, po tym jak mi się wyrobiły kubki smakowe po zakupach u Kopyra.
Comment
-
-
Idź, idź jutro. Nowa dostawa była. Belgi wjechały w atrakcyjnej cenie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nightwatch Wyświetlenie odpowiedziBęde jutro i to od rana (mam akurat wolne), żeby zdążyć kupić Pszenicę. Co do Belgów, to moje ulubione Chimay w cenie jednak troche zaporowej.
A..i dodam, że znajomym (tym leniwym) już kilka razy piwo zakupione u Kopyra do Wrocławia wiozłem.
Comment
-
Comment