W dniu wczorajszym zwiedziliśmy z Piotremy nowy Park Handlowy we Wrocławiu-Magnolię. Po dwugodzinnej tułaczce po sklepach nabraliśmy ochotę na Sklep miał być otwarty już chyba z tydzień temu, jednak pomimo opóźnienia ( spowodowanego zdaje się problemami z odbiorem) jeszcze w dniu wczorajszym zastała nas kartka- że alkohole w najbliższym czasie nie będą sprzedawane. Nie zdążyć z koncesją na otwarcie takiego miejsca- skandal. Ale i tak już teraz można powiedzieć, że w Magnoli będzie ciekawie. Piwo zostało podzielone na działy: piwa regularne, mocne, importowane i smakowe. Piwa są przykryte płachtą, ale z górnej półki wystają szyjki butelek i tak np. już wiadmo, że jednym z piw importowanch będzie Haineken, a wśród mocnych znalazł się Faustus Nie mogę się doczekać kiedy cała półka zostanie odsłonięta i dowiem sie znów czegoś ciekawego
Wrocław, Legnicka 60, Tesco (Park Magnolia)
Collapse
X
-
Też byłam tam wczoraj i też mnie to zdziwiło. Szkoda, że nie napisali, kiedy przewidują otwarcie działu alkoholowego. Zastanawia mnie coś jeszcze: obok Tesco znajduje się sklepik sieci "Organic" Farma Zdrowia, gdzie w Katowicach można zaopatrzyć się w piwo Origo z Jagiełły i w Ciechany. Co prawda ze swoją ceną pewnie by nie mieli szans na sprzedaż Ciechanów, ale Jagiełłę mogli by sprowadzić. Może też nie mają koncesji? A może we Wrocławiu nie zamierzają sprzedawać piwa? Póki co nie tworzę dla niego osobnego tematu, ponieważ nie ma pewności, czy w ogóle piwo tam kiedykolwiek będzie.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziW dniu wczorajszym zwiedziliśmy z Piotremy nowy Park Handlowy we Wrocławiu-Magnolię. Po dwugodzinnej tułaczce po sklepach nabraliśmy ochotę na Sklep miał być otwarty już chyba z tydzień temu, jednak pomimo opóźnienia ( spowodowanego zdaje się problemami z odbiorem) jeszcze w dniu wczorajszym zastała nas kartka- że alkohole w najbliższym czasie nie będą sprzedawane. Nie zdążyć z koncesją na otwarcie takiego miejsca- skandal. Ale i tak już teraz można powiedzieć, że w Magnoli będzie ciekawie. Piwo zostało podzielone na działy: piwa regularne, mocne, importowane i smakowe. Piwa są przykryte płachtą, ale z górnej półki wystają szyjki butelek i tak np. już wiadmo, że jednym z piw importowanch będzie Haineken, a wśród mocnych znalazł się Faustus Nie mogę się doczekać kiedy cała półka zostanie odsłonięta i dowiem sie znów czegoś ciekawegoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziTeż byłam tam wczoraj i też mnie to zdziwiło.
Owszem można by tego uniknąć, tak samo jak szopek z przesuwaniem otwarcia, tyle, że każdy dzień bez handlu to koszty, bez żadnych wpływów. Robi się więc wszystko tak, aby jak najszybciej zacząć handlować. Z alkoholem lub bez.
Comment
-
-
Byłem wczoraj i pojawiła się lodówka w której były:
Atak Chmielu
Viva La Vita
Obie pozycje po 7,99
I trochę asortymentu z Doctora Brew:
American Witbier
Mosaic IPA
Cenntenial IPA
Sunny Ale
I coś tam jeszcze, ale pogubiłem się już w ich wyrobach - ceny od 6,99 do 7,99.
Comment
-
Comment