No w końcu Herbowe się pojawiło Nie piłem tego wynalazku jeszcze, a wszędzie gdzie we Wrocławiu znajdę Koreb, to tylko Miodowe. Mam nadzieję, że do poniedziałku nie zniknie, bo wcześniej nie dam rady się pojawić.
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi(...)Mam nadzieję, że do poniedziałku nie zniknie, bo wcześniej nie dam rady się pojawić.
pozdrawiam
Comment
-
-
Zapraszam na dzisiejsze nowości (chyba poraz pierwszy we Wrocławiu) pojawiły się:
- pszeniczne Viva Hel i Twierdzowe n/p z Raciborza
poza tym:
- Janecek 12%
- Rebel 10%
- Lobkowicz Baron
Powroty:
- Dawne i Mazowieckie n/p
- Naturalne n/f
- Kasztelan i Bosman n/p
- Noteckie n/p
- Brackie
- CH Luna i Sklepni
- Policka 12%
...no i tyle...Na zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika m0ke Wyświetlenie odpowiedziCzy Zwierzyniec Pils nadal znajduje się w asortymencie ? I jak to wygląda cenowo
Pozdrawiam
Comment
-
-
Wjechała świeża partia Twierdzowego n/p (kolejna smaczna warka tego piwka)
Nowości:
-Cherry Beer z Kormorana
-niemiecki Felsen: Edel-Pils, Marcowe,podwójny Koźlak, Kellerzwickl
-Pyraser Kellerbier
-Žatec - Baronka
Powróciły:
- Łódzki porter
- Lach Jasny i Mocny
- Acan
Zapraszamy
Comment
-
-
Byłem w zeszłym tygodniu we Wrocławiu w celach "niepiwnych" i nie planowałem dużych zakupów. Po drodze TU i ówdzie wpadłem i połowa bagażnika zapełniona zapełnionymi butelczynami . Fajny sklep, spory wybór, ceny OK. Duży plus to możliwość "pomacania" butelek. Wybierać można dłuuugo, spokooojnie i nikt nie popędza - pełen komfort psychiczny przy zakupach. Personel bardzo sympatyczny, choć przydałoby się jakieś małe szkolenie, aby odpowiedzi na zadawane pytania były bardziej rzeczowe .
Comment
-
-
Nowości:
- Lipcowe niepasteryzowane z Jagiełły
- Wiśnia w piwie
Weissenohe Klosterbrauerei:
-Benediktiner Pils
-Klostersud
-Bonifatius Dunkel
Doszło parę Felsenów:
-Hefeweizen
-Weizenbock
-Radler
Wróciły:
- Brackie
- Twierdzowe i Racibor Premium
Zapraszam i pozdrawiam
Comment
-
-
Z ciekawości w jakiej cenie Maisel's ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Powoli poszerzamy ofertę piw z Niemiec, mam nadzieję że będzie miało to charakter ciągły ale na pewno rotacyjny, i tak z dzisiejszych nowości:
-Lowenbrau Oktoberfestbier
-Hacker-Pschorr Munchen Hell i Oktoberfest Marzen
-Bischofshof Weissbier Dunkel
Zapraszamy również na świeżą partię lipcowego.
Pozdrawiam
Comment
-
Comment