Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziKocour IPA Samurai
A Kocoury - wyśmienite jak zwykle Gratuluję takiej pozycji w asortymencie. Oby tak dalej!
Comment
-
-
A mi ostatnio się podoba wybór niemieckich piwek!
Napiszę taki drobiazg na temat obsługi. Czasami wpadam po pracy z własną skrzynką butelek na wymianę. Skrzynkę zostawiam przy kasie i z koszykiem idę "pomedytować" przy półkach. Ostatnim razem, gdy nie było ruchu, pani przyniosła mi już pustą skrzynkę i zabierając koszyk powiedziała, żebym ładował piwo od razu do skrzynki, bo będzie wygodniej. Taka mała rzecz, a cieszy. Miło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziCzasami wpadam po pracy z własną skrzynką butelek na wymianę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziA ty to tak najpierw do pracy z tą skrzynką?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziPrzyznaję, że kupiłem wszystkie, które były w lodówce (6 sztuk).Last edited by chemmobile; 2010-09-16, 23:17.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziPrzyznaję, że kupiłem wszystkie, które były w lodówce (6 sztuk).
W tej chwili to dla mnie sklep nr 1 we Wrocławiu. Duży, choć nieco mniejszy niż w Browarku, wybór piw z Czech, ogromna jak na Wrocław ilość z Niemiec (tak z 50-60) - głównie Bawaria, dużo regionalnych i tak ok 30 z Belgii. Jak dojdą jeszcze w miarę normalnych cenach piwa z Wielkiej Brytanii i (to moje marzenie) i z małych browarów z USA (tu już ceny pewnie podniosą ciśnienie) to będzie ideał. Czego życzę wrojtkowi i wszystkim wielbicielom Piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziCzyli już nie mam po co jechać? Ech ty...
Comment
-
-
Ja mam dla Was nadzieję, że jest ich więcej, bo jak wymietliście wszystko to będę miała złamane serce.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJa mam dla Was nadzieję, że jest ich więcej, bo jak wymietliście wszystko to będę miała złamane serce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziGosiu, dopiero co byłaś w Varnsdorfie i już Ci Samuraja brakło?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziObecnie w lodówce stoją 2 sztuki Samuraia
Natomiast jest duża szansa na to, że piwa z Varnsdorfu będą pojawiać się regularnie w szerszym asortymencie, o czym na pewno poinformuję na forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika porek388 Wyświetlenie odpowiedziogromna jak na Wrocław ilość z Niemiec (tak z 50-60)Last edited by Pendragon; 2010-09-17, 10:25.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziHmm, no to albo przybyło, albo gdy byłem tam 2 września, to już trochę zostało przetrzebione. Specjalnie policzyłem i były 33 różne marki niemieckich
Comment
-
Comment