Pojawił się Lwówek Piastowski
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Wczoraj pierwszy raz, zapewne i nie ostatni byłem na piwnych zakupach w Drink Hali. Wiele marek browarów widziałem po raz pierwszy właśnie w tym raju piwosza. Jest to najlepiej zaopatrzony sklep z piwem, w jakim do tej pory miałem okazję być w Polsce.
Jako, że lepiej raz zobaczyć niż sto razy usłyszeć, zamieszczam fotki z częścią piwnego asortymentu Drink Hali."We're troops of tomorrow,
We're hangin' round today.
We're playin' tough music,
'Cos it's hard times honey..."
Comment
-
-
Proszę nie wyręczać moderatorów. Jeśli uważasz że jest coś nie tak, to zgłoś to za pomocą odpowiedniej opcji (trójkąt z wykrzyknikiem).
Sugestia póki co jest taka, aby zdjęcia dodawać do galerii gdzie można je odpowiednio opisać, a w wątku wstawiać linki do zdjęć z galerii.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mając takie podejście, jak Ty do sprawy zamieszczania fotek, to lepiej w ogóle ich nie dawać, bo przecież zmienia się oferta sklepu lub etykieta na butelce piwa, więc zdjęcia są nieaktualne. W takim razie najlepiej zakazać umieszczania fotek, bo serwer padnie."We're troops of tomorrow,
We're hangin' round today.
We're playin' tough music,
'Cos it's hard times honey..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziProszę nie wyręczać moderatorów.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Przeterminowane piwo
Sklep rzeczywiście świetny, tylko uważajcie na termin spożycia, zakupionych piw.Ostatnio drugi raz naciąłem sie na przeterminowane piwo (Rybnickie niepastyryzowane) o całe 12 dni.Ale to moja wina że nie sprawdziłem przy zakupie, daty ważności.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wolkow22 Wyświetlenie odpowiedziSklep rzeczywiście świetny, tylko uważajcie na termin spożycia, zakupionych piw.Ostatnio drugi raz naciąłem sie na przeterminowane piwo (Rybnickie niepastyryzowane) o całe 12 dni.Ale to moja wina że nie sprawdziłem przy zakupie, daty ważności.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa kiedyś zauważyłem kilka dni przeterminowane piwo i zaproponowałem, że za dobrą cenę je kupię. Cena była na tyle dobra, że kupiłem wszystkie trzy
Comment
-
Comment