Chciałem zapytać, czy są nadal dostępne Kocoury?
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
MM961
4:-)Comment
-
Comment
-
Odwiedziłem dziś ten sklep, duży plus za lodówkę - wypas!
Co do asortymentu, ucieszył mnie wspomniany przez DarkaD Bělečský Car, którego wcześniej degustowałem w Czeskim Raju, no i oczywiście KocouryByły/są:
- Am Lager,
- Stout,
- India Pale Ale,
- IPA Samurai,
- Weizen,
- Pale Ale.
Tak trzymać Drink Halo!Comment
-
Dzisiaj napełniłem skrzynkę głównie czeskimi piwami. Dostałem gratis: Brew Dog, 5 A.M. Saint - świetne piwo. Dziękuję
Pojawiło się kilka nowości (jak dla mnie) czeskich piw. Np. Tamborów chyba wcześniej nie miałem okazji tutaj kupić.
Mam wrażenie, że miejsce przeznaczone na półkach na piwo znowu się rozrosło i jest zapełnione w całości (prawie- bo brakuje bączków z Jagiełły i Czarnkowa)MM961
4:-)Comment
Related Topics
Collapse
-
Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.
Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau
Alk. 6,5%
Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Ostatnim razem było bardzo fajnie i szkoda, że Piecia (na szczęście nieco nietrzeźwy) zdążył na ostatni autobus na Wschód
W tym roku też będzie dużo piwa,a Hala zapewnia dużo różnorodnego jedzenia.
30 kranów, najlepsze polskie browary, goście z zagranicy, kilkadziesiąt premier,...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
-
Channel: Belgia
-
-
Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment