Teraz dopiero zauważyłam tą rozmowę o dojeździe. Ja na Psim Polu po prostu wsiadam w 128, tylko z Litewskiej trzeba się dostać do centrum (jak to brzmi ) Psiego Pola.
Z nowości między innymi świąteczne: Holba, Eggenberg, Litovel, zestaw upominkowy austriackiego Samichlausa (butla+szkło). Holba i Litovel również w świątecznych kartonach,
Samuel Smith's India Ale (IPA) dostępny również w kartonowym czteropaku.
Jest też dostępny słód do przegryzania na ostro z browarku Car.
Możliwość skomponowania świątecznego zestawu upominkowego z wybranych piw (kosze), ale na ten temat Wrojtek będzie wiedział więcej.
Vyskov Jubiler IPA
Lahnstainer Historientum Obergarig
Kapsreiter Landbier Bock
Postriż Barbar
Chotebor Special w świątecznej jeszcze szacie.
świeży Car 12%
Zapraszam dzisiaj i po piątku ( jutro nie pracujemy )
Wrojtku, czy Kocoury są lub może będą w niedalekiej przyszłości? Szczególnie zależy mi na Sumeczku
Jest duża szansa, że Kocour powróci do Wrocławia w szerszej nawet skali gdyż z tego co wiem jeden z dystrybutorów zamierza sprzedawać piwa z Varnsdorfu w hurcie. Pytanie tylko jak długo utrzymają się na rynku... Jak zwykle mogę obiecać, że gdy tylko Sumeczek stanie na naszej półce dam znać.
Wrojtku, czy Kocoury są lub może będą w niedalekiej przyszłości? Szczególnie zależy mi na Sumeczku
Jest duża szansa, że Kocour powróci do Wrocławia w szerszej nawet skali gdyż z tego co wiem jeden z dystrybutorów zamierza sprzedawać piwa z Varnsdorfu w hurcie. Pytanie tylko jak długo utrzymają się na rynku... Jak zwykle mogę obiecać, że gdy tylko Sumeczek stanie na naszej półce na pewno dam znać.
Jest duża szansa, że Kocour powróci do Wrocławia w szerszej nawet skali gdyż z tego co wiem jeden z dystrybutorów zamierza sprzedawać piwa z Varnsdorfu w hurcie. Pytanie tylko jak długo utrzymają się na rynku... Jak zwykle mogę obiecać, że gdy tylko Sumeczek stanie na naszej półce na pewno dam znać.
Super wiadomość! Z braku Kocourów, testowałem ostatnio nie jedno piwo z USA, czy też z UK i (nie)stety Kocoury biją je na głowę. A cenowo mimo wszystko lepiej wypadają, choć tanie nie są... Więc szanse na utrzymanie w ofercie są - sam będę kupować
Ostatnim razem było bardzo fajnie i szkoda, że Piecia (na szczęście nieco nietrzeźwy) zdążył na ostatni autobus na Wschód W tym roku też będzie dużo piwa,a Hala zapewnia dużo różnorodnego jedzenia.
30 kranów, najlepsze polskie browary, goście z zagranicy, kilkadziesiąt premier,...
Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.
Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
Comment