Trafia się też w Browarku. Tam go ostatnio widziałem, ale nie wiem, czy jeszcze jest. Po Portera najlepiej jechać do Łodzi, niestety.
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Posłusznie melduję, panie lejtnant - odpowiedział Szwejk z poczciwym uśmiechem - że podczas gdy czekałem na pociąg, spotkała mnie ta przygoda, że siedziałem przy stole i piłem jeden kufel piwa za drugim.
http://kawairakija.wordpress.com O Bałkanach - powierzchownie i dogłębnie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jar_007 Wyświetlenie odpowiedziJakie czeskie lezaki (ciemne i jasne) polecacie w rozsądnej cenie?
Comment
-
-
Porteru Łódzkiego w tej chwili nie mamy, natomiast pojawił się po długiej nieobecności porter z Krajana, Irlandzkie Mocne i nowość Porter Miodowy.
Dostępne są również piwa z restauracyjnego browaru Kowal z Koszalina: jasne, ciemne i miodowe.
Zapraszam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziKocour Samuraj będzie jutro dostępny? I jak ogólnie wygląda sytuacja z czeskimi piwami niefiltrowanymi?
Póki co zapraszam na nowe piwo Wrocławskie (10% ekstr.) z Lwówka Śląskiego.
Comment
-
-
W niedzielę mają pojawić się nowości:
Holandia
- Brouwerij 't IJ - Columbus
- De Prael - Mary
- Emelisse - Black IPA
USA
- Anderson Valley, IPA
- Anderson Valley, Stout
- Flying Dog, Classic Pale Ale
- Flying Dog, Raging Bitch Belgian Style IPA
- Flying Dog, Snake Dog IPA
- Anchor, Liberty Ale
- Left Hand, 400 Monkey IPA
Niemcy
- Mahr's, Fest Weisse
- Mahr's, Keller Bier
- Bischofshof, Zoigl
- Eichhofener, Hell
- Eichhofener, Dunkel
- Eichhofener, Eichator Doppelbock
- Kneitinger, Bock
- Thurn&Taxis, Fürstengold MärzenLast edited by darekd; 2012-03-03, 21:24.
Comment
-
-
Vyskov Amber IPA
U Medvídků - Valentýnský ležák
U Stočesů Stočeská 11°
Valášek 12%
Valášek Am Pale Ale
Richard pszeniczny
Richard miodowy
Dudak 11% n/f
Santon 12%
Ferdinand 13% n/f
Senticky Kvasar 12%
Matuška Cerna Raketa
Rychnov 11%
Rychnov 12%
Car 12%
Rampusak 12%
Zeleny Kanec
Zlaty Kanec
Cerny Kanec
Kocour Sumecek
Kocour Rauchbier
Obecnie mamy największy wybór piw niefiltrowanych z Czech w historii sklepu więc...
zapraszam
Comment
-
-
Witam!
3 szybkie pytania:
Chciałbym się dowiedzieć czy macie już może niefiltrowane czeskie piwa w wysokich szklanych butelkach (bodajże 1L)?
Ile piw z USA posiadacie w tej chwili? Jest szansa na Anchor Steam Beer?
Kiedy w końcu pojawi się u Was żywy niepasteryzowany, niefiltrowany łaski Koreb?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ecthable Wyświetlenie odpowiedziWitam!
3 szybkie pytania:
Chciałbym się dowiedzieć czy macie już może niefiltrowane czeskie piwa w wysokich szklanych butelkach (bodajże 1L)?
Kiedy w końcu pojawi się u Was żywy niepasteryzowany, niefiltrowany łaski Koreb?
2. Patrz post nr 444. Jest szansa, ale pod koniec marca.
3. Może jeszcze w tym tygodniu, ale nie dam sobie ręki odciąć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ecthable Wyświetlenie odpowiedziWitam!
3 szybkie pytania:
2. Patrz post nr 444. Jest szansa, ale pod koniec marca.
3. Może jeszcze w tym tygodniu, ale nie dam sobie ręki odciąć.Last edited by wrojtek; 2012-03-05, 10:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziRichard pszeniczny
Comment
-
Comment