Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Atak Chmielu
Jak w Dym
Anderson Valley IPA
Flying Dog Snake Dog IPA
Kujo Coffee Stout
Horn Dog Barley Wine
Left Hand Fade to Black
Milk Stout
400 Pound Monkey
Meantime Yakima Red
De Molen Amarillo
Sierra Nevada Torpedo,
Stout
Jopen Gratzer (grodziskie)
Brew Dog Punk IPA
Arms Race
Paradox Jura
Schorschweizen
Schorschbock
Aktien Zwickl
Landbier
Aufsesser Land Dunkel
Zwickl
Weiherer Keller
Schneider Tap7
Georgen Keller
Weihenstephaner Vitus
Schwanenbrau Doppelbock
Schlenkerla Marzen
Weizen
ZapraszamComment
-
Dzisiaj pojawiły się oczekiwane piwa z Belgii:
Troufette Belgian Pale Ale
Trouffette Rouse
Fantome Blonde
Rulles Triple
Rulles Estivale (trzy odmiany amerykańskiego chmielu)
Rulles Blonde
Fantome Chocolat
Avesnoise Ambree
Avesnoise Blanche
ZapraszamComment
-
Brasserie de Bastogne jest na Facebooku. Dołącz do Facebooka, aby nawiązać kontakt z Brasserie de Bastogne oraz innymi osobami, które możesz znać. Facebook umożliwia udostępnianie zawartości i pomaga...
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
A już niebawem kolejne ciekawostki, między innymi IrlandiaComment
-
AleBrowar w całej okazałości:
Rowing Jack
Black Hope
Amber Boy
Sweet Cow
Uzupełnienie piw czeskich m.in.
Tambor, Chotebor, Poutnik, Eggenberg, Uhersky Brod, Vyskov (w tym IPA), Permon, Rychnov, Car, Dobruska
oraz niemieckich, m.in:
Jacob Jacobator
Augustinerbrau Dunkel
Eichhofer Fastbier
Alte Liebe
Winkler Kupferbier
zapowiadanie nowości z Irlandii:
Porterhouse http://www.porterhousebrewco.com/ :
Oyster Stout
Plain Porter
Brain Blasta
Wraslers
Celebriation Stout
ZapraszamComment
-
Powiem tak:
Jak ktoś nie cierpi na nadmiar gotówki, a jednocześnie ma słabą silną wolę, lepiej niech się do Drink Hali obecnie nie wybiera. Ja musiałem wczoraj ostro wysilić kieszonkowego węża, żeby wyjść tylko z jednym piwem
Mega wybór, w tym dużo rzeczy pierwszy raz na oczy widziałem.Dick Laurent is dead.Comment
-
Powiem tak:
Jak ktoś nie cierpi na nadmiar gotówki, a jednocześnie ma słabą silną wolę, lepiej niech się do Drink Hali obecnie nie wybiera. Ja musiałem wczoraj ostro wysilić kieszonkowego węża, żeby wyjść tylko z jednym piwem
Mega wybór, w tym dużo rzeczy pierwszy raz na oczy widziałem.
Obiecuję, że to dopiero początekComment
-
Comment
-
w tym od niedawna Porterhouse z Dublina:
w tym:
Plain Porter,
Wrasslers XXXX - według śp. Michaela Jacksona najlepszy irlandzki stout,
mocny ejl Brain Blásta,
prawdziwy Oyster Stout - czyli z ostrygami.
Piwa z mikrobrowarów francuskich, włoskich, belgijskich, czeskich (Matuska - kilka gatunków).
Żywa legenda:
Legendarny miedziany Winkler:
Gutshofhotel bei Velburg/Lengenfeld mit Privatbrauerei gesucht? Im Winkler Bräu erwartet Sie herzliche bayerische Gastfreundschaft und Tradition seit 1428.
i wiele innych.Comment