Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziOgólnie Komes był zawsze u mnie najdrożyszym porterem. We Wrocławiu tak kosztuje ok. 5 zł. także to nie są moje jakieś "widzi mi się"
Comment
-
-
Cena Komesa faktycznie nienajniższa, ale przynajmniej jest i jak ktoś chce to może kupić. Zauważyłem że są też inne polskie portery (w butelkach 0,5l):
Boss - 3,99zł
Żywiec - 4 zł za 0,5l i 3,3 zł za 0,33l
Grand - 4,3 zł
Ciechan - ok 4,3zł (nie pamietam dokładnie)
Comment
-
-
drink hala wrocław Henryka Brodatego
witam w sobotę 21 bm moje ostatnie odwiedziny potwierdziły szeroki wybór szczególnie Primatora także w wersji IPA.Również niezły wybór Ciechana oraz polskie portery. Ceny przystępne chociaż nie najniższe.
pozdrawiam
Comment
-
-
Dzisiaj wjechało parę ciekawych nowości:
- Koźlak z Krajana
- Okocim Pszeniczne
- Porter Łódzki but.
- Mocne Łódzkie but.
- Masuren Dunkel z Kormorana
- Olsztyńskie z Kormorana
- Mocne Małe i Beczkowe Mocne z Kipera
a także Janów Premium w but.
Zapraszam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dabu1 Wyświetlenie odpowiedziNo proszę to pysznie Strasznie porządne to piwo jest
A w jakich cenach?
Comment
-
-
Przebijając się dziś przez Wrocław komunikacją z Muchoboru dotarłem do Drink Hali . Nie zawiodłem się na rekomendacjach forumowiczów - lokal ląduje w ulubionych
Plusy za szeroki wybór piw, samoobsługę (lubię macać wszystko i czytać etykiety zanim kupię) i miłą obsługę.
Najdłuższe zauważone serie (i warte zakupu) to Primatory, Ciechany i Czarnków. Z powodu braku na moich plecach 120 litrowego plecaka turystycznego zakupiłem tylko 8 różnych rodzajów piwa. Po resztę zgłaszać się będę regularnie. Najszybciej zapewne w niedzielę, jeśli będzie otwarte. A tego nie wiem, bo wlepiając ślepia w półki z chmielowymi trunkami zapomniałem o bożym świecie...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi(...) Najszybciej zapewne w niedzielę, jeśli będzie otwarte. A tego nie wiem, bo wlepiając ślepia w półki z chmielowymi trunkami zapomniałem o bożym świecie...
Comment
-
-
Rowerzyści na zakupach
Sklep odwiedzam często , ale niestety nie ma w poblizu gdzie zamknąć roweru, moze by postawić jakiś stojaczek na czas zakupu? I z innej beczki, czy planujecie np. wprowadzić karty dla stałych klientów, lub rabaty za zakup skrzynki lub więcej .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wolkow22 Wyświetlenie odpowiedzi(...) niestety nie ma w poblizu gdzie zamknąć roweru, moze by postawić jakiś stojaczek na czas zakupu?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wolkow22 Wyświetlenie odpowiedzi(...)czy planujecie np. wprowadzić karty dla stałych klientów, lub rabaty za zakup skrzynki lub więcej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedzi
Klienci, którzy dokonują większego zamówienia (...)zawsze mogą liczyć (...) na jakiś "gratis"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wolkow22 Wyświetlenie odpowiedziSklep odwiedzam często , ale niestety nie ma w poblizu gdzie zamknąć roweru, moze by postawić jakiś stojaczek na czas zakupu? I z innej beczki, czy planujecie np. wprowadzić karty dla stałych klientów, lub rabaty za zakup skrzynki lub więcej .Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziKlienci, którzy dokonują większego zamówienia i ...
Comment
-
Comment