Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wolkow22
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziSerdecznie zapraszam na PIWA Z BROWARU EDI ! :
- Wschowskie Jasne Pełne
- Wschowskie Mocne
- Ciemne
- Anyżowe
- Migdałowe
- Miętowe
- Imbirowe
a także
- Wschowskie Musujące Wytrawne w szampańskiej butelce 0,75l.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo proszę, jak konkurencja wychodzi na dobre klientom. A te powyżej piwa z EDIego, to w jakich opakowaniach? Butelka 0,5l czy PET?
Pozdrawiam silną konkurencję w Obornikach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo proszę, jak konkurencja wychodzi na dobre klientom.MM961
4:-)
Comment
-
-
Co prawda asortyment piw z browaru EDI już nieco sie skurczył , ale i tak warto odwiedzić ten sklep Jestem pod wrażeniem i bardzo ciesze się że we Wrocławiu pojawiają się takie sklepy, które nie tylko mają coraz szerszy asortyment i do tego informuja o nim na forum.
Dla mnie to niezmiernie ważne, bo jak juz wybieram sie do Wrocka, to z reguły nie mam czasu na objeżdżanie całego miasta. Informacja EDI-m zadziałała jak magnes, a przy okazji kupiłem i kilka innych piwek np. Irlandzkie Zielone którego tez do tej pory nie miałem okazji próbować. Jeśli tylko dotrę w tamtejsze okolice , to z pewnością nie zapomnę o odwiedzinach Drink Hali
Comment
-
-
Już dziś świeża dostawa z Browaru Edi.
Do wyżej wymienionego asortymentu doszło Dworskie Ciemne w szampańskiej butli 0,75l.
Z nowości czeskich:
- Rychtář PREMIUM
- Rychtář SPECIÁL 15%
- Klasztorny Zeliv: Gottschalk, Castulus, Siard Falco.
Smacznego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA te powyżej piwa z EDIego, to w jakich opakowaniach?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziWszystko w butelkach 0,5l.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziA w jakich cenach? Wschowskich czy "warszawskich"?
Butelki 0,5l. po 4,50
Butelki szampańskie 0,75l.:
Dworskie Ciemne - 9zł.
Wschowskie Musujące Wytrawne - 7,50
Teraz doszło Dworskie Jasne po 9zł.
Comment
-
-
Wreszcie tam trafiłem.
Sklep monopolowy więc w okolicy sporo amatorów różnych napitków
Oferta faktycznie ciekawa. Przede wszystkim sporo piw z Ediego oraz Raciborza (to atut tego sklepu). Poza tym trochę Ciechanowa, Czarnkowa, Perły, Krajana, Grudziądza, Fortuny (w tym Komes). Jest także Grand.
Poza tym są tez piwa Czeskie i trochę innej zagranicy.
Okolica nie moja, ale po Racibórz i Ediego warto tam zawitać.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziOkolica nie moja, ale po [...] Ediego warto tam zawitać.
Comment
-
-
Drink Hala
Sklep dobrze zaopatrzony, tylko dlaczego co wizyta w tym punkcie to ceny wyższe, nie zawsze sa to podwyżki producenta , ostatnio np. perła chmielowa (2,30 zł).Dlaczego w dni ( świąteczne)kiedy jest duze zapotrzebowanie na piwo sklep jest zamknięty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wolkow22 Wyświetlenie odpowiedziDlaczego w dni ( świąteczne)kiedy jest duze zapotrzebowanie na piwo sklep jest zamknięty.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wolkow22 Wyświetlenie odpowiedzidlaczego co wizyta w tym punkcie to ceny wyższe, nie zawsze sa to podwyżki producenta
Comment
-
Comment