Są jeszcze Kuntery z Grudziądza, to chyba ostatki
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dabu1 Wyświetlenie odpowiedziWrojtek, a pamiętasz ile kosztowały te cuda z Opata, tak mniej więcej chociaż?
Coriander 9,50
Kvasnicak 7,95
Pepper 9,00
Krótki termin do 24.12 także mało mam na stanie, ale warto spróbować bo są przednie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chris79 Wyświetlenie odpowiedziCzy jest szansa na ponowne pojawienie się Klastera (z Mnichovo Hradiste)?
Tak przy okazji, z ciekwych nowości pojawił się ABBE Weizen.
Zapraszam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziTak przy okazji, z ciekwych nowości pojawił się ABBE Weizen.
Zapraszam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziO, to dobra wiadomość. A Opaty ziołowe jeszcze będą? Załapałam się tylko na kolendrowego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika porek388 Wyświetlenie odpowiedziDojechały może Opaty ziołowe?
Poza tym pojawiło się trochę innych nowości:
- Gab Stout i Kama Sutra
- Amber Classic, Harde i Amber Strong Red wszystko w puszkach.
- Svyturys Baltijos, Utenos Porteris, Utenos Beer
- Schofferhofer Hefeweizen
Wrócił Frater pszeniczny i Lubuskie, dodatkowo w ofercie torba ekologiczna z piwami z Ambera.
PoZdrówko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jat1001 Wyświetlenie odpowiedziCzy są piwa z Browaru Ciechan? Niestety w PiP na Gaju zniknęły z oferty....
Pozdrawiam
Comment
-
-
witam.
mam pytanie odnosnie lokalizacji Hali. google pokazuje dwie mozliwosci:
1) Traugutta
2) Rydygiera
uprzejmie prosze, zeby ktos potwierdzil obecny adres Hali (mapka google ze znacznikiem takze bylaby mile widziana).
z gory dzieki za pomoc
pzdrLast edited by nechrist; 2009-01-25, 23:17.
Comment
-
Comment