Parę uwag na temat sklepu. Jest samoobsługowy czyli można każdą butelkę spokojnie obejrzeć przed zakupem przez co mi osobiście zdecydowanie lepiej robi się zakupy niż w 101piwach na Inowrocławskiej (tragedia jeśli chodzi o ekspozycję - lodówki daleko od lady i ciężko dojrzeć aktualny asortyment) i trochę lepiej niż w Browarku na Szczęśliwej (tam jest lada ale przynajmniej blisko do regałów). Jeśli chodzi ceny to w Drink Hali jest taniej niż w Browarku, ale drożej niż w 101piwach.
Asortyment jaki dziś zauważyłem:
Primator - chyba całość
Svijany - większość
Maly Rohozec - poza 10 jest wszystko
Namysłów - dość duży wybór ale brakuje fulla i premium
kilka rodzajów Utenos
kilka ukraińskich (jest Czernihowskie biłe , jakieś Obołonie - reszty nie pamietam)
są Zlataprameny i Staroprameny
Budweiser, Pilsner Urquell, jakiś Branik, Smadny Mnich
zwykle jest z Czarnkowa: Eire, Pils Noteckie, Izerskie
Pilsweisery - chyba wszystkie
Ciechanów - Wyborne, Mocne, Stout, Miodowe, Pszeniczne i nie wiem czy jest Porter
Konstancin - Zdrojowe pasteryzowane, Bardzo Mocne i chyba Mazowieckie
Amber - całość
Opaty ziołowe - były wszystkie, ale na pewno nie ma już kolendrowego bo kupiłem ostatnie trzy butelki
chyba cała polska koncernówka.
Pytania do wrojtka - czy będzie jeszcze Cerna Hora - szczególnie zależy mi na Moravske Sklepni, czy planujesz może wprowadzić Polickę, Krakonosa, albo chociaż jakieś Opaty poza ziołowymi?
Asortyment jaki dziś zauważyłem:
Primator - chyba całość
Svijany - większość
Maly Rohozec - poza 10 jest wszystko
Namysłów - dość duży wybór ale brakuje fulla i premium
kilka rodzajów Utenos
kilka ukraińskich (jest Czernihowskie biłe , jakieś Obołonie - reszty nie pamietam)
są Zlataprameny i Staroprameny
Budweiser, Pilsner Urquell, jakiś Branik, Smadny Mnich
zwykle jest z Czarnkowa: Eire, Pils Noteckie, Izerskie
Pilsweisery - chyba wszystkie
Ciechanów - Wyborne, Mocne, Stout, Miodowe, Pszeniczne i nie wiem czy jest Porter
Konstancin - Zdrojowe pasteryzowane, Bardzo Mocne i chyba Mazowieckie
Amber - całość
Opaty ziołowe - były wszystkie, ale na pewno nie ma już kolendrowego bo kupiłem ostatnie trzy butelki
chyba cała polska koncernówka.
Pytania do wrojtka - czy będzie jeszcze Cerna Hora - szczególnie zależy mi na Moravske Sklepni, czy planujesz może wprowadzić Polickę, Krakonosa, albo chociaż jakieś Opaty poza ziołowymi?
Comment