Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziTo niezgodne z (polskim) prawem Acz rozsądne oczywiścieLast edited by JAckson; 2011-01-09, 11:42.MM961
4:-)
Comment
-
-
Wjechało parę nowości i wróciło kilka pozycji m.in.:
Goller Bockbier, St.Georgen Doppelbock, Radeberger, Platan 10%, Louny, Policka 11% i 12%, Steiger jasny i ciemny, Postriż 12%, Naturalne, Rycerz, Maćkowe, Porter Staropolski.
Zapraszam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziZapraszam na Kocoury:
Weizenbock
Stout
Leżak
Tokajske
Cerna 15
IPA Samuraj
MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, ze dzisiaj jeszcze będzie dostępny cały komplet
Poza tym szklanki do brackiego Pale Ale do czterech butelekMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCały komplet był dostępnyMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW którym miejscu owe stały ?MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziW dużej witrynie chłodniczej (czy jak to się tam fachowo nazywa)Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW tej pierwszej po prawej stronie ?
Nie znalazłeś czy się wybierasz dopiero?MM961
Comment
-
-
Byłem dzisiaj pod sklepem , ale nie ja wchodziłem na zakupy ( szukałem miejsca na zaparkowanie ) Przyniesiono mi tylko 2 rodzaje Lwówka , a Kocurów podobno nie było . W Browarku byłem osobiście ale tam też ich nie było .Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment