No to przykro mi bardzo. Koło 14 jeszcze były.
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Sorry bo nie kumam, kogoś wysłałeś po te Lwówki? Wszystkie w/w Kocoury nadal są. Poza tym m.in. dawno niespotykany Rebel.Comment
-
Anteks musiał jakiegoś ślepoka wysłać po piwo, bo wszystkie Kocoury stoją grzecznie w szafie chłodniczej zajmując rzędem ponad pół metra.
Swoją szosą, podoba mi się wywalenie ze sklepu chłodziarek koncerniaków i zastąpienie ich dużą własną, do której można włożyć wszystko. Przyniesie to spory profit latemDick Laurent is dead.Comment
-
Pasażer poszedł , kazałam mu zwrócić uwagę na Lwówek i Kocury ( mówiłem o litrowych PETach - może były w szkle? ) następnym razem wejdę sam i zdobię zdjęcia lodówek dla pewnościMniej książków więcej piwaComment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Taka mi się historia przypomniała.
Dawno temu, kiedy mieszkaliśmy w akademiku, sąsiad szedł do sklepu i zapytał czy czegoś nie potrzebujemy. Powiedziałem, żeby kupił czekoladę alpejską (jakaś taka była).
Przychodzi, daje mi pierniki i mówi: Z alpejskich były tylko pierniczki
Zupełnie na marginesie dodam, że był to ówczesny policjant prewencjiComment
Related Topics
Collapse
-
Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.
Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau
Alk. 6,5%
Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Ostatnim razem było bardzo fajnie i szkoda, że Piecia (na szczęście nieco nietrzeźwy) zdążył na ostatni autobus na Wschód
W tym roku też będzie dużo piwa,a Hala zapewnia dużo różnorodnego jedzenia.
30 kranów, najlepsze polskie browary, goście z zagranicy, kilkadziesiąt premier,...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
-
Channel: Belgia
-
-
Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment